"Dva sveta" u Beogradu!

Autor:

Željko Joksimović zakazao koncert na kojem će predstaviti svoje sving aranžmane poznatih pesama.

2
A- A A+

Pevač Željko Joksimović i ove godine će u Beogradu da predstavi spektakularni projekat "Dva sveta". Koncert je zakazan za 1. decembar od 20 časova, u velikoj dvorani Centra "Sava".

Reč je o projektu koji asocira na sving muziku, jazz, nešto novo i osvežavajuće na našoj muzičkoj sceni. Publika je na koncertima "Dva sveta" bila oduševljena drugačijim aranžmanima pesama u Željkovom izvođenju, a izdvojile su se "Ne kuni me, ne ruži me majko" od Luisa, "Suada" od Plavog orkestra, "Dva smo sveta različita" od Električnog orgazma, "Sve što znaš o meni" od Arsena Dedića, "Neko te ima noćas" od Van Goga i mnoge druge. Na repertoar su uključene i pesme Joksimovića u "drugom odelu", kao što su "Michelle", "Leđa o leđa", "Zaboravljaš", "Nije ljubav stvar"...

Jovana Joksimović "broji sitno"! (FOTO)

"Prošle godine u Beogradu smo održali koncerte koji su ispunili sva naša očekivanja, a verujem i očekivanja publike. Zato se radujem što ćemo ponovo da se vidimo na istom mestu 1. decembra. Spremili smo i nove pesme u repertoaru, neke nove hitove smo obukli u sving i jazz, i biće to još jedna noć za uživanje," rekao je Joksimović.

Željko je ove godine održao uspešne koncerte "Dva sveta" u rodnom Valjevu, a pre događaja u Beogradu projekat će predstaviti i u Bugarskoj (20. oktobar, Sofija), Bosni i Hercegovini (29. novembar, Sarajevo), a prema interesovanju i pozivima publike sasvim je izvesno da se zakažu i drugi termini širom regiona.

Paralelno sa turnejom "Dva sveta”, Joksimović održava koncerte sa hitovima sa redovnih albuma, a na svakom nastupu jedna od najpopularnijih pesama je "Milimetar”, koja je prešla fantastičnu cifru od deset miliona pregleda na YouTube stranici našeg muzičara.

Izvor: YouTube

Sve vesti