• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kids Fest u novembru

Izvor mondo.rs

Festival filmova za decu biće održan od 1. do 7. novembra u više od 30 gradova u Srbiji!

Jesen stiže, a sa njom i 13. KIDS FEST, koji vas poziva da se ušuškate pod filmskim kišobranom i uživate u najpopularnijem festivalu zabave za decu, od 1. do 7. novembra!

Najmladi ljubitelji sedme umetnosti širom Srbije bice u prilici da prisustvuju filmskim premijerama animiranih, igranih i dokumentarnih filmova iz Švajcarske, Amerike, Francuske, Belgije, Ceške, Holandije, itd. Veci deo ovih ostvarenja prikazan je na poznatim svetskim festivalima kinematografije za decu, a za potrebe programa KIDS FEST-a bice sinhronizovani na srpski jezik. Pored glavnog programa, najmlade posetioce ocekuju i zanimljive radionice, igrice i pokloni u bioskopima, a tinejdžeri ce, i ove godine, uživati u specijalnom TEEN programu.

13. Deciji filmski festival KIDS FEST održace se u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu, i u preko 30 gradova širom Srbije.

Ove godine, centralna lokacija Decijeg filmskog festivala u Beogradu bice Deciji kulturni centar (DKC), dok ce mališani moci da uživaju u najboljim ostvarenjima i u bioskopima "Cineplexx UŠCE Shopping Center", "Cineplexx Delta City", "Cineplexx BIG Beograd", "Roda Cineplex", "Fontana", "Dvorana kulturnog centra’’ i "Cine Grand Capitol park Rakovica". U Novom Sadu, Pancevu, i Zrenjaninu ce to moci da ucine u bioskopima "CineStar Cinemas", s tim što ce novosadani imati na raspolaganju i bioskop "Arena Cineplex". KIDS FEST u Kragujevcu se održava u bioskopu "Cineplexx Kragujevac Plaza", dok ce u Nišu centar dešavanja festivala biti bioskopi "Vilin grad" i "Cineplexx Niš”.

Cene karata za bioskopske projekcije na KIDS FEST-u su ostale iste kao i prethodnih godina, pa ce i ove godine biti veoma pristupacne, posebno za grupne posete. Festival podržavaju Ministarstvo kulture i informisanja i Grad Beograd.

Program ce uskoro biti objavljen!

Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

bla bla

za pohvalu je da ce cene ostati iste. podelite sa nama koji nísu bili proske godine- koliko je to?

SERIJE