Telekom Srbija

Ako idete na studije u Austriju, pročitajte OVO!

Lepo iznenađenje za sve brucoše u Austriji koji dolaze iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore!

Ako idete na studije u Austriju, pročitajte OVO! Foto: Telekom Srbija

Povodom početka nove studentske godine, kompanija m:tel Austria, najmlađa članica Telekom Srbija grupe, pripremila je poseban paket dobrodošlice sa besplatnim mobilnim saobraćajem brucošima koji dolaze iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Početak studiranja je svakako veliki korak u životu, posebno onima koji se odluče da taj korak naprave daleko od porodice i prijatelja.

Osim nostalgije koju studenti osećaju kada nisu kod svoje kuće, jedan od problema sa kojim se susreću su visoki troškovi života, među kojima su i oni koji se tiču računa za telefon.

Kako bi studentima koji svoje školovanje nastavljaju u Austriji olakšali ovaj novi početak, u kompaniji m:tel Austria su u projektu pod nazivom “Startuj na pravi način“ obezbedili besplatne prepaid mobilne kartice.

Paket dobrodošlice sadrži karticu sa 2000 minuta/SMS-ova i 8 GB mobilnog interneta, kao i roaming dodatak u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori koji uključuje 500 minuta i SMS-ova uz 500 MB mobilnog interneta.

Svi zainteresovani brucoši poklon paket mogu preuzeti na prodajnom mestu m:tel Austria u Beču (Geblergasse 49) do 15. oktobra.

Studenti koji studiraju van Beča je potrebno da se jave na info@mtel.at

Sve dodatne informacije možete pronaći na zvaničnom sajtu kompanije m:tel Austria

Povezano

Sve vesti