5.000 kvadrata samo za filmove i zabavu!

Autor:

Cineplexx bioskopi i u najvećem šoping centru na Balkanu. Big fashion Vidikovac.

U BIG FASHION VIDIKOVAC, najvećem šoping centru na Balkanu, kompanija Cineplex zakupila je 5.000 kvadrata!

Cineplexx bioskop, koji će biti otvoren na ovom prostoru, imaće deset dvorana sa 2.000 sedišta, najmoderniju lasersku i RealD 3D tehnologiju, kao i potpuno nov koncept sedenja.  Predstavnici kompanija BIG CEE i Cineplexx Robert Jahav i Kristof Papusek potpisali su ugovor o saradnji, koji će u Srbiju doneti zabavne sadržaje kakvi postoje samo na zapadnim tržištima.

Novi Cineplexx koncept obezbediće celodnevnu zabavu za decu i odrasle, a novi tržni centar učiniće jedinstvenom destinacijom u Beogradu i okolini.

"BIG FASHION VIDIKOVAC imaće više od 300 radnji, zabavni park, restorane, najveći parking u zemlji i brojne druge sadržaje. Biće prepoznatljiv zahvaljujući jedinstvenom i modernom dizajnu. Bioskop, poput Cineplexxa učiniće naš Centar pravim mestom porodične zabave", rekao je generalni direktor BIG CEE Srbija Robert Jahav.

Inače, gradnja ovog tržnog centra na Vidikovcu počela je krajem marta ove godine, a otvaranje je planirano do kraja 2019. godine.

Objekat na Vidikovcu imaće više od tri stotine prodavnica najpoznatijih domaćih i svetskih brendova, restorane i kafiće, veliki bioskopski kompleks, igralište, kao i više od 2.500 parking mesta. Reč je o investiciji od 150 miliona evra.

Tagovi:

Povezano

Sve vesti