Ovo je Šešeljev uslov da uđe u rijaliti!

Autor:

Da li biste ga gledali?

52
A- A A+

Vojislav Šešelj dobio je ponudu da uđe u rijaliti Parovi, a onda i u rijaliti Zadruga, a političar bi pristao uz jedan uslov...

Kako Šešelj kaže, on želi da pregovara samo ako neka od televizijskih kuća prihvati da mu pre ulaska u rijaliti isplati MILIONA EVRA!

Žerar Depardje u ulozi Šešelja? (VIDEO)

"Ja sam prvo pregovarao o ulasku u Parove i tražio sam milion evra. Oni kao načelno bi to prihvatili, ali nisu mogli da isplate odmah. Ja tražim pare unapred, a oni kao nemaju unapred. Pa se onda javio Željko Mitrović, on ima bolju ponudu, nudi milion i po evra da uđem u Zadrugu, ali i on kaže da nema sve pare unapred. Ja ne znam gde su im pare, ali ja ne ulazim dok se ne uplati unapred. Ko više plati, ja ulazim, a već sam odlučio kako da rasporedim novac - jednu trećinu za porodicu, jednu trećinu za SRS, a jednu trećinu u dobrotvorne svrhe", istakao je Šešelj za "Kurir".

Intergalaktički Šešelj u crtaću! (FOTO, VIDEO)

A, što se tiče potencijalnih sukoba sa drugim učesnicima ako uđe u rijaliti, predsednik Srpske radikalne strane se ne brine...

"Zar vam ja delujem kao nesnalažljiv čovek? Ja sam u životu vrlo često bio u sukobima i obično izlazio kao pobednik. A s druge strane, ja sam prilagodljiv čovek, prošao sam tolike zatvore i nagledao se svačega u životu. Ne bi trebalo da me baš nešto iznenadi", rekao je Vojislav.

Zadruga počela - tučom! (FOTO, VIDEO)

Rijaliti Parovi postaje "obrazovni program"?!

Sve vesti