Deset godina od "OSTAVITE BRITNI NA MIRU!" (VIDEO)

Autor:

Sigurno se sećate ovog hit video snimka? Evo šta danas ovaj mladić ima da kaže na tu temu...

8
A- A A+

Ovih dana je bilo tačno deset godina od kada je prva YouTube senzacija "dominirala" internetom. Reč je o Krisu Krokeru koji je postao predmet podsmeha zbog video snimka iz 2007. godine poznat kao "Ostavite Britni na miru" (Leave Britney Alone").

To je bio period kada je pevačica Britni Spirs prolazila kroz razvod, šišanje na ćelavo i generalno - nervni slom.

Britni Spirs paparacima: Ostavite me na miru!

Kris, kao vatreni fan pop zvezde, odlučio je da snimi video u kojem će da odbrani svog idola i poruči svima da prestanu da je maltretiraju, ali sve kroz vrištanje i plač.

Podsetite se:

Izvor: YouTube

Kris je u tom trenutku imao 19 godina, a sada, deset godina kasnije, odlučio je da podseti sve na ovaj neslavni momenat i objasni zbog čega je tako odreagovao:

"Pre deset godina na ovaj dan, branio sam moju omiljenu pop zvezdu od medija. Iako je poznato da se bavim komedijom, ovaj video je bio prilično ozbiljan za mene. Te godine, moja mama se borila sa zavisnošću i postala beskućnik nakon što je služila ovoj državi u Iraku. Problemi kod kuće i u porodici su učini da zauzimam odbrambeni stav za svaku ženu koja je prolazila kroz težak period", istakao je Kroker i dodao da je pretrpeo brojne uvrede zbog ovoga:

Zašto je Britni obrijala glavu?

"Rugali su mi se zbog moje ženstvenosti, nazivali me svim pogrdnim gej imenima koja postoje. Voditelji su se pitali da li sam muškarac ili žena nakon što su u emisijama puštali ovaj klip. Znao sam da ne postoji način da me ljudi shvate ozbiljno, pa sam odlučio da budem šala za koju su svi mislili da jesam. Nikoga ne bi interesovalo da sam im rekao istinu o mom emotivnom stanju zbog mame. Ali, istina je bila i uvek će biti u tome da se treba zauzeti za nekoga i ne posmatrati samo sa strane kada vidite da je neko u nevolji. Iako sam javno ponižen zbog toga što sam progovorio o nečemu što je ispravno, srećan sam što jesam i uvek ću voleti Britni Spirs", zaključio je Kris.

Ovaj mladić je nastavio da bude internet ličnost, pa ga na Instagramu prati više od 760.000 ljudi, a na Facebook profilu oko četiri miliona. Takođe se bavio muzikom, ali je snimio i nekoliko gej filmova za odrasle.

Ovako Kris sada izgleda:

What I've learned since making The Leave Britney Alone video.

A post shared by Chris Crocker (@itschriscrocker) on

Sve vesti