Šta će Šešelj raditi u Zadruzi?

Autor:

I za koliko para, objašnjava lično!

52
A- A A+

Vojislav Šešelj potvrdio je da će ući u rijaliti Zadruga na Televiziji Pink, i objasnio šta će tamo raditi.

Lider radikala bio je poslednjih dana u centru interesovanja svih koji prate rijaliti programe, jer je izjavio da će ući ili u Zadrugu, ili u Parove, po sistemu "ko da više".

Pominjala se cifra od malo verovatnih 1,5 miliona evra, ali sada je Šešelj rekao da u Zadrugu ulazi u subotu u 21 čas, za 100.000 evra.

"Željko Mitrović je ispunio obećanje, i za početak mi isplatio 100.000 evra. Tamo ću biti haški sudija! Već su mi spremili odoru. Sudiću sukobe između učesnika, i biću bolji neko sudije u Sheveningenu, dokazaću da sam bolji pravnik od njih," rekao je on za "Informer" i dodao da nikoga od učesnika ne poznaje, pa neće biti pristrasan.

"Trudiću se da budem zabavan, mada sve se to odvija u kasne sate, a zna se da ja rano ležem," rekao je lider radikala i naglasio da će spavati - sam.

"Ne planiram da delim krevet sa nekom takmičarkom, ipak sam ja čovek u godinama. Sa 63 godine ne bih se usudio da tako nešto pokušam ni u privatnom životu, a kamoli pred kamerama," rekao je on.

List dodaje da i dalje nije isključena mogućnost da Šešelj dobije još novca, i da zbog toga "produži" učešće. Trenutno je u planu samo ovaj "sudski rijaliti vikend".

Oni ga čekaju...

Sve vesti