Arijana Grande ima novog partnera

Autor:

I spremni su da zajedno ruše granice!

Ako se pitate o kome je to reč, novi partner svetske muzičke zvezde Arijane Grande je globalni brend Reebok! Započeli su saradnju kojom promovišu zajedničke vrednosti, ističu dugogodišnju naklonost umetnice prema ovom brendu, i predstavljaju proizvode nove generacije.

Poznata po snažnom glasu kojim oduševljava hiljade fanova na svojim nastupima širom planete, po brojnim muzičkim nagradama i jedinstvenom stilu, Arijana Grande postaje novi globalni partner Reebok brenda.

Ovaj brend je prvi podržao fitnes pokret davnih osamdesetih godina, posebno uvažavajući žene i time inspirišući veliki broj ljudi. I danas podstiče generacije žena da se odvaže i prihvate svoje fizičke sposobnosti, da budu sigurne u sebe.

Arijana Grande se savršeno uklapa u takvu viziju brenda jer ističe svoju neustrašivu i beskompromisnu stranu, kako pred fanovima tako i iza kamere.

"Kao i Reebok, snažno zastupam sve one koji izražavaju svoju individualnost i pomeraju granice. Uvek se zalažem za ljude koji prihvataju sebe takve kakvi jesu. Suštinski se poistovećujem sa porukom o podsticanju samopouzdanja. Čast mi je da budem deo ove saradnje, čija je misija da inspiriše ljude da budu najbolja moguća verzija sebe", objašnjava Grande, ističući da se raduje ostvarivanju zajedničkih ciljeva sa novim partnerom.

"Verujemo da naš potencijal nema granice. Arijana podstiče mlade generacije da više veruju u sebe, da preuzmu rizik, da se bore, ruše barijere i uvek idu napred. Drago nam je da je Arijana deo naše zajednice i što pruža podršku u inicijativi da pozovemo ljude širom sveta da prihvate sebe onakvim kakvim jesu", naglasili su predstavnici ovog brenda.

Sve vesti