Ako ste mladi i nezaposleni, evo šanse za vas

Autor:

Nezaposleni mladi iz Beograda i još devet gradova u Srbiji mogu da steknu nove lične i poslovne veštine ključne za zaposlenje, na besplatnim edukativnim radionicama, u okviru programa Coca-Cola podrška mladima.

4
A- A A+
mladi omladina studenti posao učenje studije apsolventi srednjoškolci ispiti posao Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock ilustracija

Mladi iz Beograda, Kragujevca, Novog Sada, Niša, Leskovca, Prokuplja, Prijepolja, Kraljeva, Novog Pazara i Kovina ove jeseni na besplatnim trodnevnim radionicama će učiti o uspešnoj komunikaciji, poslovnoj administraciji, upravljanju projektima, pripremi poslovnih planova, kao i tome kako da lakše dođu do željenog posla.

Zainteresovani kandidati se mogu prijaviti za učešće na sajtu: www.coca-colapodrskamladima.com.

Trodnevne radionice namenjene su nezaposlenima koji imaju između 18 i 30 godina, minimalno srednju stručnu spremu i završeno formalno obrazovanje.

Program vode sertifikovani stručnjaci sa velikim iskustvom, kao i zaposleni kompanije Coca-Cola HBC Srbija.

"Pozivamo mlade da nam se pridruže na radionicama, na kojima će moći da dobiju dragocene savete i pomoć pri traženju posla i snalaženju na tržištu rada. Gotovo svi polaznici radionica koje su održane tokom proleća i leta ocenili su program veoma korisnim, a 24 polaznika je našlo posao ubrzo nakon edukacije. To su rezultati koji najbolje govore o kvalitetu radionica i to nas motiviše da nastavimo da podržavamo mlade i budemo uz njih u periodu koji je ključan za njihovu dalju budućnost", smatra Dragan Lupšić, direktor sektora za komunikacije i odnose s javnošću.

Program Coca-Cola podrška mladima se realizuje u saradnji s Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Nacionalnom službom za zapošljavanje i NALED-om.

Pokrenut je u maju 2017. godine, a radionice je do sada pohađalo oko 200 polaznika u Ćupriji, Kraljevu, Smederevskoj Palanci, Aleksincu i Šidu.

Raspored radionica po gradovima, uz druge korisne informacije o programu, nalazi se na sajtu www.coca-colapodrška mladima.

Tagovi:
Sve vesti