"Protest Dveri ispred TV Pink neprihvatljiv"

Autor:

Organizovanje bilo kakvog protesta koji za cilj ima pritisak na uređivačku politiku medija je neprihvatljivo, izjavio je lider LDP-a Čedomir Jovanović, komentarišući za sutra zakazan protest Dveri protiv načina izveštavanja Pink TV.

13
A- A A+
parada ponosa, gej parada, čedomir jovanović Foto: Mondo/ Stefan Stojanović


"Protest ispred Pnka je izraz kukavičluka i bacanje prašine u oči Srbiji", smatra Jovanović i dodaje da je isti slučaj i kada se kritikuje pisanje tabloida jer, kako kaže, "tablodi zbog toga i postoje".

Jovanović je na konferenciji za novinare rekao kako smatra da oni koji nisu gledali rijalitije do sada, neće to ni sada raditi, te da nema razloga da oni bilo kome smetaju.

"Kada toliko pričate o Zadruzi i Pinku onda vam jedino može smetati što niste tamo. Imamo pametnijeg posla od obračuna sa Macom Diskrecijom i oni koji se time bave više govore o sebi", rekao je Jovanović ironično.

Budući da je najavljeno da protest Dveri podržava i Zdrava Srbija Milana Stamatovića, Jovanović kaže da mu je to posebno zanimljivo, budući da je Stamatović do "ne tako davno" bio na izbornoj listi SNS-a.

Jovanović je istakao da, ipak, ne staje u odbranu nijednog medija, ni Informera, ni Pinka, kao ni Kurira ili Politike i Novosti.

Što se vlasnika Pinka Željka Mitrovića tiče, Jovanović je kratko prokomentarisao: "Ako ne znaš gde je vlast, pogledaj gde je Željko Mitrović".

Protest Dveri ispred RTS-a

Sve vesti