Plače četiri puta dnevno!

Autor:

Tako barem kaže, ne znamo da li da mu verujemo...

3
A- A A+

  Holivudski glumac Džordž Kluni (56) nedavno je rekao da se budi svaka tri sata da bi supruzi pravio društvo dok doji dete. Ni tada nas nije ubedio, a još manje smo poverovali u njegovu novu izjavu - da od umora plače četiri puta dnevno!

Džordž i njegova supruga Amal su u junu postali roditelji blizanaca Ele i Aleksandra, a ponosni tata malo-malo pa priča o roditeljstvu, uprkos tome što je navodno silno umoran.

"Plačem više od njih. Trenutno plačem četiri puta dnevno zbog umora", rekao je nekada najpoželjniji neženja, a onda dodao: "Hej, sećam se kada sam bio singl i nisam morao da brinem o tome da održim ljude u životu".

Džordž je priznao da je naporno imati blizance i da se divi supruzi Amal jer ih doji, a spava samo po dva sata "u cugu".

U intervjuu za "Dejli mejl" Kluni je ispričao da je uprkos tome što je umoran zbog brojnih neprospavanih noći "oduševljen ulogom tate" jer je mislio da se u tome nikada neće ostvariti.

"Pre nego što sam upoznao Amal bio sam fokusiran na karijeru. Onda sam pomislio: 'Pa, imam ovu neverovatnu vezu, to je divno. I odjedno, imamo dve bebe koje me zasmejavaju svaki dan'", kaže glumac.

S obzirom na to da je poslom morao da otputuje, a to je prvi put da je razdvojen od dece, kaže da mu Amal šalje fotografije blizanaca zbog čega mu još više nedostaju.

Pogledajte fotke poznatog para iz Venecije:

Sve vesti