Beta

Radna grupa vodi Vojvodinu

Autor:

Skupština Fudbalskog kluba Vojvodina izabrala je članove novoformirane Radne komisije, koja će do izbora novog Upravnog odbora preuzeti rukovođenje klubom.

5
A- A A+

Vojvodina, stadion Vojvodine, stadion, FK Vojvodina, FKV Foto: MONDO/Milutin Vujičić


U centru "Vujadin Boškov" u Veterniku u petak je održana nova vanredna sednica Skupštine Vojvodine, zakazana nakon nedavne ostavke predsednika kluba Dušana Mijića.

Iako je prvobitno bilo planirano da se izabere novi predsednik kluba, s obzirom na to da je Mijić ostavku podneo tek pre sedam dana i da nije bilo dovoljno vremena da se izabere dugoročno i kvalitetno rešenje za tu funkciju, odlučeno je da se formira Radna komisija koja će privremeno preuzeti rukovođenje klubom, navodi se u saopštenju kluba.

Za članove Radne komisije izabrani su Nenad Rončević, Dušan Vlaović, Dragan Veljkov, Milan Djukić i Milan Đurić.

Njihov primarni zadatak biće da naprave presek ekonomsko-finansijskog stanja u klubu, a imaće ovlašćenja i da vrše poslove koji su statutom kluba namenjeni Upravnom odboru.

Članovi Skupštine su večeras usvojili ostavku člana Nadzornog odbora Marka Petrovića i na njegovo mesto izabrali advokata Gorana Karadarevića.

Sednici je prisustvovalo 33 od ukupno 55 članova Skupštine, a nova vanredna sednica tog tela, na kojoj treba da bude izabran novi predsednik kluba, najverovatnije će biti održana za sedam do 10 dana.

Povezano

Sve vesti