mondo.rs

Marjanović u pritvoru:Uhapšen zbog ubistva Jelene

Autor:

Zoran Marjanović uhapšen je zbog ubistva svoje supruge Jelene. On je osumnjičen da je 2. aprila prošle godine ubio Jelenu Marjanović na nasipu u beogradskom naselju Borča, javljaju mediji. Marjanoviću već određen pritvor do 30 dana.

146
A- A A+

Marjanović je uhapšen zbog sumnje da je 2. aprila ubio pevačicu Jelenu Marjanović na nasipu u Borči. 

Njemu je posle saslušanja u tužilaštvu određen pritvor do 30 dana.

Prema prvim saznanjima, on se brani ćutanjem, nervozan je i konstantno ponavlja dve reči "moja Jana, moja Jana". U toku je razgovor sa nekoliko inspektora koji su mu doneli fotografiju pokojne supruge, javlja "Kurir".

Taj list navodi da bi Marjanović do ponoći trebalo da bude prebačen u Okružni zatvor, poznat kao CZ.

Istragom je pronađen novi materijalni dokaz koji ukazuje na to da je Jelenu upravo njen suprug Zoran ubio, piše "Informer".

Marjanović je juče napustio rijaliti "Zadruga", u koji je ušao da bi, kako je rekao, ispričao istinu o sebi i ubistvu svoje supruge.

Izvor: YouTube

Izvor: YouTube

Ubica pevačici zabadao šrafciger u glavu

Rijaliti je napustio, kako je juče navedeno, jer mu je Socijalna služba dala rok od osam dana da ne bi ostao bez starateljstva nad ćerkom Janom (6). Devojčica je, inače, takođe uvedena u rijaliti na oko pola sata kako bi obišla oca.

Godišnjica ubistva pevačice "Granda"

Posle ubistva pevačice Jelene Marjanović počele su da se pojavljuju razne verzije zločina, a članovi porodice su išli i na poligrafsko ispitivanje koje su, kako je tada rečeno, prošli.

Povezano

Sve vesti