"Jović je igrač sa velikim hmm... srcem!"

Autor:

KSS je obavestio javnost da će Đorđević u subotu u 11.30 imati razgovor s novinarima tokom kojeg će, između ostalog, biti reči i o povredi Jovića.

"Jović je igrač sa velikim hmm... srcem!" Foto: MN Press

Dok je Srbija vodila bitku sa Rusima za finale Evropskog prvenstva, nervozu je pojačala scena s kraja treće četvrtine. Ne samo kod navijača, već i igrača našeg tima.

 Stefan Jović je završio u ležečem položaju na parketu i s bolnom grimasom držao se za zglob noge. Odmah se videlo da povreda nije naivna i da je za njega polufinale završeno.

Ostaje nada ne i Evropsko prvenstvo...

"Rano je za bilo kakve prognoze oko povrede Jovića. Vikao je i vrištao i bio je veoma srećan zbog pobede. On je igrač sa velikim hmmm.... srcem!", s osmehom je odgovorio selektor "orlova" Aleksandar Đorđević.

POSLEDNJA VEST:

* Dan kasnije, u subotu, KSS je najavio da će selektor imati razgovor s novinarima u 11.30 po našem vremenu gde će, između ostalog, biti govora i o težini Jovićeve povrede - ostanite uz Mondo*

BOGDANOVIĆ "OVERIO" FINALE!!!


"Sale nacionale" je potom dodao:
"Ne znam šta će i kako nije mogao da nastavi utakmicu, to je sigurno briga. I on je odigrao sjajnu utakmicu dok je bio na terenu. Svaki put smo bili preko 10 poena u plusu sa njim."

Medicinski tim ima manje od 48 sati da oporavi Jovića, a ako u tome uspe, šanse Srbije sigurno će skočiti u borbi za tron protiv Slovenaca.


Povezano

Sve vesti