Dokaz da broj nije važan (FOTO)

Autor:

Fotografije ove devojke su dokaz da bi trebalo potpuno da ignorišete veličinu odeće!

2
A- A A+

Sigurni smo da vam se najmanje jednom desilo da probate farmerke istog broja u dve različite prodavnice i jedne vam stoje kao salivene, a druge su vam ili velike ili ne možete da uđete u njih.

Posle toga se verovatno zapitate da li ste se ugojili, ali ne bi trebalo.

Vašem telu ništa ne fali, dobro je takvo kakvo je. Problem je u veličini odeće, ali zaista.

Upravo to je poenta koju je iznela blogerka Mira Hirš na Instagramu.

Ona je na tu društvenu mrežu postavila dve fotografije na kojima proba dva para farmerki iste veličine. Jedne su dobre, a druge su uske i ne može da ih zakopča. Tako nam objašnjava da ne treba da definišemo sebe na osnovu odeće, niti veličine odeće koju nosimo.

Naime, Hiršova objašnjava da je oba para probala u istoj prodavnici. Iste su veličine (broj koji inače nosi), ali jedne su joj previše uske.

"Zbog ovoga sam ranije MRZELA šoping! Probaš nešto u veličini koju inače nosiš, a završi se tako što odeš iz radnje osećajući se kao go*no, razmišljaš o dijeti i kritikuješ sebe", napisala je ona.

Ona dodaje da moramo da prestanemo da pokušavamo da budemo "idealne veličine" i da umesto toga jednostavno nosimo odeću u kojoj se sjajno osećamo.

"Koga, dođavola, briga ako je nekoliko brojeva veće ili manje u odnosu na ono što inače nosimo. Uzmite moć u svoje ruke i nosite koji god broj želite, kakav god stil želite", poručila je ona.

repost . PSA: DO NOT DEFINE YOURSELF BY A NUMBER‼️ . . . THESE ARE BOTH EXACTLY THE SAME SIZE! . . . i was looking for a pair of pants and found both of these in the same size in different sections of the store. . . the maroon pair had a label saying "New Fit" and the mint pair had nothing. both were my size yet one pair couldn't even close and the other pair was a little loose? . . i used to absolutely DREAD shopping because of this reason alone! . . you look for something in your usual size, it doesn't fit and you end up leaving the store feeling so shitty about yourself. letting diet culture kick in, and self loathing take over. i know i did. . stop trying to fit into the "ideal size"! . . . wear clothes that you feel funky in! . . who the hell cares if it's a few sizes bigger or smaller than what you normally wear. . . take back your power and wear whatever size and style you desire . . . love the skin you're in! . . .#dimples#thunderthighs#thick#thighbrows#curvyfashion#curves#confident#cellulite#curvygirl#bopo#bodyposi#bodypositive#plussize#positivity#hipdips#everybodyisbeautiful#johannesburg#loveyourself#loveyourbody#acceptyourself#sablogger#selflove#southafrica#stretchmarks#nowrongwaytobeawoman#curvywomenarethebest#softtummy#nofilter#unedited#lovetheskinyourein

Објава коју дели MIRA✨ (@mira_hirsch) дана

Sve vesti