Detalji hapšenja Zorana Marjanovića!

Autor:

Inspektori beogradske policije uhapsili zu Zorana Marjanovića (39) u njegovoj kući u Borči zbog sumnje da je ubio svoju suprugu, pevačicu Jelenu Marjanović aprila prošle godine. Evo kako se odigralo hapšenje...

45
A- A A+

  Beogradski mediji pišu da se u trentuku hapšenja u beogradskom naselju Borča odvijala prava drama.

U momentu hapšenja on se nalazio u kući s ostalim članovima porodice i prijateljicom.

Beogradski list "Informer" piše da su mu policajci upali u kuću i uhapsili ga dok je bio u dnevnoj sobi sa prijateljicom i ocem. Ćerkica je tada spavala.

"Ta prijateljica koja je bila s njim u sobi krenula je da histeriše i da viče, istrčala je u dvorište i pokušala čak da nasrne na policajce. Kada su inspektori Zoranu stavili lisice na ruke i krenuli da ga vode, otac Vladimir mu je prišao i gurnuo u usta neku tabletu, verovatno neko sredstvo za smirenje...", rekao je izvor lista.

Jelena Marjanović ubijena iz osvete?

Policijski psholog procenjuje da će Zoran Marjanović u narednih 48 sati priznati šta se tačno desilo kobnog 2. aprila 2016. godine kada je na nasipu u Borči nestala njegova supruga Jelena, čije j beživotno telo pronađeno dan kasnije.

U trenutku dok su mu inspektori stavljali lisice na ruke i saopštavali mu razloge hapšenja, doživeo je nervni slom i rekao: "Ja sa tim nemam veze", piše "Alo".

Nalog za hapšenje je izdat dan ranije, a policija nije želela da ulazi u rijaliti, u kome je Marjanović bio nekoliko dana na TV Pink, i da ga privodi pred kamerama.

"Informer" piše da je s čelnicima TV Pink dogovoreno da Marjanović iz "Zadruge" bude pušten kući zbog navodnih problema s Centrom za socijalni rad.

List "Alo" navodi da se Marjanović pred sudijom za prethodni postupak branio ćutanjem, a po odlasku u pritvor dozivao je ćerkino ime.

Šta kaže ministar o hapšenju Zorana Marjanovića

Nije se opirao hapšenju.

Kada je sproveden u Tužilaštvo s njim je bio i branilac, poznati beogradski advokat Veljko Delibašić, prenose "Večernje novosti".

U Tužilaštvu se branio ćutanjem.

ZORANOV TATA: NAMEŠTALJKA ZA MOG SINA

Vladimir Marjanović, svekar pokojne Jelene i otac uhapšenog Zorana, izjavio je za medije sinoć da je hapšenje njegovog sina nameštaljka.

Marjanović u pritvoru:Uhapšen zbog ubistva Jelene

"Ovo je klasična nameštaljka za mog sina Zorana, vidite šta su mu uradili. Jelena je bila u vezi s tajkunom, on je jako moćan i drži pola grada... Plašim se da ne ubiju mog Zorana u zatvoru i da kažu da se sam ubio", izjavio je Vladimir nakon hapšenja sina.

Izvor: youtube


Telo Jelene Marjanović pronađeno je na nasipu u Borči 3. aprila 2016. godine. Ona je nestala dan ranije, a Zoran Marjanović je uveče prijavio njen nestanak.

Zoran Marjanović je do juče bio učesnik rijaliti programa na TV Pinku.

Napustio rijaliti da mu ne bi oduzeli dete?(VIDEO)

Rijaliti je napustio, kako je navedeno, jer mu je Socijalna služba dala rok od osam dana da ne bi ostao bez starateljstva nad ćerkom (6). Devojčica je, inače, takođe uvedena u rijaliti na oko pola sata kako bi obišla oca.

Povezano

Sve vesti