OVO je bilo ključno za hapšenje!?

Autor:

Za hapšenje Zorana Marjanovića koji je osumnjičen za ubistvo supruge Jelene Marjanović navedeno je više razloga koji su navodno bili ključni da policija krene u akciju. Ovo su neki od njih...

70
A- A A+

  Zoran Marjanović uhapšen je, između ostalog, i zbog toga što se blato sa njegovih farmerki poklopilo s onim koje je pronađeno na telu njegove zverski ubijene supruge Jelene, piše "Alo".

List "Alo" saznaje da je tokom pretresa kuće Zorana Marjanovića neposredno nakon ubistva njegove supruge Jelene policija između ostalog zaplenila i njegove farmerke.

Jedan od tragova koji je probudio sumnju je blato na farmerkama koje je nosio Zoran Marjanović.

Šta kaže ministar o hapšenju Zorana Marjanovića

Detaljnom analizom farmerki i blata koje je pronađeno na telu ubijene pevačice ustanovljeno je da je isto, odnosno da se poklapaju, piše list.

Istraga je utvrdila da pored poklapanja analize blata na telu pevačice, odnosno na njenoj garderobi je na više mesta pronađen Zoranov DNK, navodi list "Alo".

Daljom analizom utvrđeno je prisustvo Zoranovog DNK na više mesta na odeći koju je Jelena nosila kada je ubijena, za koji on nije dao odgovor kako se tu našao.

Detalji hapšenja Zorana Marjanovića!

Iako je prvobitno tužilaštvo smatralo da to pronalazak DNK nije dovoljan dokaz za određivanje pritvora, daljom istragom i veštačenjem pikupljeno je više materijalnih dokaza koji su bacila sumnju na Zorana, te mu je određen pritvor do 30 dana.

DOKAZ MOBILNI?

"Politika" u štampanom izganju piše da su otkriveni novi materijalni dokazi koji Marjanovića i još jednog člana njegove porodice povezuju sa zločinom.

Trag navodno vodi do mobilnog telefona pronađenog na mestu ubistva, međutim, u policiji nisu mogli da potvrde da li je ta informacija tačna.

DOKAZ I SVEDOK?

"Informer" prenosi da je Zoranov DNK nađen na Jeleninoj odeći neposredno pre zločina, ali je taj dokaz tužilaštvo tada odbilo kao nedovoljno čvrst, jer su Zoran i Jelena živeli zajedno, pa su njegovi DNK tragovi mogli da se nađu na Jeleninoj trenerci nezavisno od zločina.

"Međutim, naknadnim veštačenjem je utvrđeno više Zoranovih DNK tragova i na gornjim i na donjim delovima Jelenine odeće. Takođe, veštaci na osnovu određenih specifičnih tragova sumnjaju da je Zoran bio u kontaktu s Jeleninim telom i neposredno posle ubistva. Taj poslednji nalaz veštaka 'prelomio' je tužioca i on je izdao nalog za hapšenje", rekao je izvor iz istrage za "Informer".

Marjanović u pritvoru:Uhapšen zbog ubistva Jelene

Navodno među mogućim dokazima navodi se i izjava jednog svedoka koji je na dan zločina u Borči video Zorana Marjanovića i njegovu suprugu Jelenu.

Telo Jelene Marjanović pronađeno je na nasipu u Borči 3. aprila 2016. godine. Ona je nestala dan ranije, a Zoran Marjanović je uveče prijavio njen nestanak.

Zoran Marjanović je do juče bio učesnik rijaliti programa na TV Pinku.

Napustio rijaliti da mu ne bi oduzeli dete?(VIDEO)

Rijaliti je napustio, kako je navedeno, jer mu je Socijalna služba dala rok od osam dana da ne bi ostao bez starateljstva nad ćerkom (6). Devojčica je, inače, takođe uvedena u rijaliti na oko pola sata kako bi obišla oca.

Sve vesti