Đorđević se oglasio o Jovićevoj povredi

Autor:

Uoči finalnog meča Eurobasketa, najvažnija tema konferencije za novinare bio je problem srpskog pleja.

56
A- A A+
Stefan Jović povreda Foto: MN Press

Stefan Jović zabrinuo je selektora Sašu Đorđevića, ali i ostale u timu Srbije kada se čudno povredio u finišu polufinalne utakmice protiv Rusije na Eurobasketu.

Jović je nezgodno doskočio tokom borbe pod košem Srbije i izvrnuo zglob, nakon čega su se svi uhvatili za glavu, jer nije mogao da se osloni na nogu.

Razumljivo, posle serije povreda i problema koje je selekcija imala ovog leta, sa nestrpljenjem se očekivala konferencija za novinare "orlova" u Istanbulu, kako bi selektor saopštio kakve su vesti.

A onda su svi odahnuli...

"Rezultati magnetne rezonance skočnog zgloba su dobri, pokazali su da nema ozbiljnije povrede i Jović mi je rekao da želi da igra u finalu", rekao je selektor Srbije Aleksandar Đorđević u Istanbulu.

"Ne sumnjam da će Stefan dati najviše što može. Nije nam bila potrebna ta povreda, ali ništa me ne čudi u ovoj godini s ozbirom na to koliko smo problema imali. Došli smo dotle da moramo da gledamo kad prelazimo ulicu... Ne smemo ni na žuto, već samo na zeleno, da gledamo rupe u asfaltu...", poručio je selektor Srbije na konferenciji za novinare.

Srbija se u finalu Evropskog prvenstva sastaje sa reprezentacijom Slovenije, u nedelju od 20.30 časova u Istanbulu.

Sve vesti