Šešelj ušao u Zadrugu i izricao presude! (VIDEO)

Autor:

Specijalni gost rijalitija odmah pitao zašto kokoške ne spavaju, i gde je zastava EU "da je noćas spali", a potom se našao u ulozi sudije!

50
A- A A+

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj ušao je u subotu uveče u rijaliti Zadruga na Pinku, gde će tokom vikenda "glumiti" sudiju iz Haga.

"Što ove kokoške ne spavaju? Recite mi, ima li ovde negde zastava Evropske unije, da znam da li ću morati da je spaljujem noćas," pitao je on voditelja Ognjena Amidžića tokom obilaska Zadruge.

Tražio milion i po evra?!

Pošto je neko vreme sedeo kod Drveta mudrosti i držao "kratak čas istorije" uz osvrt na incident koji se dogodio u subotu ispred zgrade Pinka, Šešelj se pridružio takmičarima, koji su ga pozdravili aplauzom.

"Hteo sam da vam donesem pare, ali mi nisu dali," požalio se on, pa je morao "zadrugare" da odvede u prodavnicu i časti ih.

Izvor: YouTube

Šešeljevo zaduženje biće da sudi sporove između zavađenih učesnika, a njih, kao i u svakom domaćem rijalitiju, ima napretek!

Intergalaktički Šešelj u crtaću! (FOTO, VIDEO)

Nije mu prvi put

Šešelj je 2015. ušao u rijaliti Farma i razgovarao sa učesnicima tokom dvočasovnog gostovanja...

Izvor: YouTube

...a iste godine "obišao" je i Parove, doduše nije ulazio u vilu, već je zajedno sa učesnicima gostovao u specijalnoj emisiji Televizije Happy. 

Rijaliti Zadruga počeo je pre manje od dve nedelje, a već se nižu skandali. Ulazak Zorana Marjanovića, udovca ubijene pevačice Jelene Marjanović, izazvao je burne reakcije javnosti, a Marjanović je uhapšen samo dan posle napuštanja rijalitija i osumnjičen za njeno ubistvo.

Nakon što se pozdravio sa svima, Šešelj je obukao odoru sudije i seo da na počasno mesto odakle je počeo da daje presude optuženima!

Tako je Divna dobila 500 dinara zbog toga što ju je muž vređao, Luna i Mina Vrbaški su morale da broje cveće u Rajskom vrtu, Uroš je morao da poveri ovci svoje prvo seksualno iskustvo, Žarko da šeta u kostimu majmuna, a Bane i Miki su zbog svađe morali da pevaju 15 minuta.

Kako mislite da Šešelj obavlja nove dužnosti?

Izvor: YouTube

Sve vesti