Da ne prođete kao "fudbaler posle brijanja"

Autor:

Čitajte pažljivo, bićete pošteđeni veeeelikih muka. Naročito ako ste muškarac. Žene ovo znaju i same...

16
A- A A+

Pre par dana, mlada zvezda Reala, Marko Asensio propustio je utakmicu Lige šampiona, a objašnjenje bolje da nismo čuli...

Mlađani Asensio morao je da presedi utakmicu na klupi zato što je brijao noge.

Na stranu to što sama pomisao na taj prizor nekako ubija i "m od muževnosti", ali da čovek ne poveruje da je ta banalna aktivnost izazvala bubuljicu kapitalnih razmera, i napravila takav problem da Asensio nije mogao da navuče čarapu. A bez čarape - nema utakmice.

Dakle, fudbaler koji je uspeo Barseloni dvaput da utera loptu u mrežu u obe utakmice španske lige posustao je pred upaljenim korenom dlake. A samo je trebalo pažljivo da prati, korak po korak, "kako da vam ne uraste dlaka posle brijanja" uputstva kojih su ženski magazini prepuni.

Da stvar bude zabavnija, trener Reala je Zinedin Zidan. Znate, onaj za kojeg čak i žene imaju nekakvu maglovitu predstavu da je nekad bio fudbalski superstar iz prostog razloga što je čovek neviđeni frajer (iz one Vensan Kasel kategorije za koju zapravo nemate objašnjenje zašto je seksi, ali ne možete da ne priznate da jeste).

E sad, stavite se na mesto Asensija... u svlačionici... u trenutku kad Zidanu treba da objasni da je brijao noge, i da mu se napravila bubuljica zbog koje ne može, je l' te, da navuče čarapu, pa eto, neće moći da igra.

Sledeći put kad prezrivo zakolutate očima zbog ovakvih naslova...

Kako da sprečite urastanje dlaka

... prizovite taj prizor.

Sve vesti