71 šut bez slavlja, negativni rekord Palasa...

Autor:

Kristal Palas je prva ekipa u Premijer ligi koja je izgubila uvodnih pet mečeva sezone i to bez postignutog gola. U naredna tri kola Palas igra sa Sitijem, Junajtedom i Čelsijem? Hoće li se niz produžiti?

Kad neće - onda baš neće!

Fudbaleri Kristal Palasa su tokom nedelje dobili novog menadžera, pošto je Franka de Bura zamenio Roj Hodžson, ali ni to im nije pomoglo kako bi zaigrali bolji i kvalitetniji fudbal.

"Orlovi" su na svom "Selhurst parku" poraženi u 5. kolu Premijer lige od Sautemptona rezultatom 1:0, a ono što će daleko više zabrinuti navijače ovog kluba jeste to da njihovi fudbaleri još uvek nisu postigli gol u ovoj sezoni.

Pet u sezoni 2017/18, bez boda, što je rekord ovog takmičenja, a poslednji put u Premijer ligi upisali su se ustrelce 14. maja protiv Hala (4:0). Kristal Palas je postigao golove u Karabao Kupu protiv Ipsviča (2:1) što nije bilo dovoljno da holandski stručnjak zadrži posao.

Od početka sezone Kristal Palas, koji igrački pripada središnjem delu tabele koji "puca" i na više, uputio je 71 šut ka golu rivala - međutim nije bilo povratne slavljeničke reakcije. Ovog popodneva slavili su igrač Sotona kojima je tri boda doneo Stiven Dejvis.


Dušan Tadić je igrao 87. minuta za goste kada ga je u nadoknadi zamenio "pobunjenik" Virdžil van Dajk, dok je Luka Milivojević u igru kod domaćina ušao u 69. minutu.

U naredna tri kola Palas igra sa Sitijem, Junajtedom i Čelsijem? Hoće li se niz produžiti?

Sve vesti