Partizanu od grada 20 miliona dinara

Autor:

"Nadam se da će vanredna novčana pomoć doprineti da klub iz Humske izađe iz problema u kojima se nalazi", izjavio je gradski menadžer Goran Vesić

53
A- A A+
KK Partizan Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Košarkaški klub Partizan već duže vreme nalazi se u finansijskim problemima. Crno-beli su zbog toga zatražili i pomoć grada, koji im je izašao u susret i dao im novačnu pomoć.

Gradski menadžer Goran Vesić rekao je za "Večernje novosti" da je zajedno sa zamenikom gradonačelnika Andrijom Mladenovićem poslednjih mesec dana održao nekoliko sastanaka sa predstavnicima KK Partizan kako bi se pronašao način da grad pomogne klubu.

"Prihvatili smo molbu KK Partizan i obezbedili 20 miliona dinara na ime pomoći za funkcionisanje kluba. Ova pomoć je vanredna i data je zbog značaja koji ima ovaj košarkaški klub za srpski sport i košarku. Nadam se da će pomoć doprineti da Partizan izađe iz problema u kojima se trenutno nalazi", rekao je Vesić.

On je dodao i da gradski sekretarijat za omladinu i sport godinama unazad obezbeđuje mesečno 70 sati za trening košarkaša Partizana "što pripada i drugim klubovima u njihovom rangu".

Sve vesti