Osumnjičeni Marjanović možda imao saučesnike?

Autor:

Policija proverava da li je Zoran Marjanović (39), osumnjičeni za svirepo ubistvo supruge Jelene Krsmanović Marjanović (33), imao pomagače 2. aprila 2016, kada je, prema navodima krivične prijave, počinio zločin.

24
A- A A+


Sagovornik „Alo!” blizak istrazi navodi da se još utvrđuje ko je pomagao ubici i da li joj je više osoba pomoću različitih predmeta smrskalo glavu, jer je na lobanji imala devet jezivih rupa, različitih veličina i oblika.

Mediji javljaju i da je tokom pretresa kuće Zorana Marjanovića neposredno nakon ubistva njegove supruge Jelene policija je, između ostalog, zaplenila i njegove farmerke.

Ministar: Dovoljno dokaza za OSUĐUJUĆU PRESUDU!

ADVOKAT: POŠTOVATI PRETPOSTAVKU NEVINOSTI

"U slučaju Jeleninog ubistva moji saradnici su na osnovu struke i nauke obradili dostupne dokaze o vremenu, mestu i načinu izvršenja zločina. Moji stručni savetnici iz Centra za forenzička istraživanja, posebno Nenad Šipka, nastupom u medijima su malo pogurali i tužilaštvo da 'više' radi na ovom slučaju. Kad policija i tužilaštvo rade svoj posao, mi se ne oglašavamo! Moram da poštujem pretpostavku nevinosti uhapšenog Zorana Marjanovića i nećemo iznositi nikave detalje u vezi sa zahtevom za sprovođenje istrage protiv njega", kaže Predrag Savić, punomoćnik porodice Krsmanović.


Jedan od tragova koji je probudio sumnju bilo je blato na farmerkama koje je on nosio. Detaljnom analizom farmerki i blata koje je pronađeno na telu ubijene pevačice ustanovljeno je da je isto, odnosno da se uzorci poklapaju. Kako je istraga utvrdila, na telu pevačice, odnosno na njenoj garderobi na više mesta je pronađen Zoranov DNK.

"Istraga još nije završena. Pretpostavljamo da osumnjičeni posle ubistva nije mogao sam da ukloni tragove i baci leš. Utvrđuje se da li je ubica mogao sam usmrti Jelenu i ko mu je pomagao posle zločina", kaže sagovornik.

Obducenti su na osnovu Jeleninih povreda utvrdili da je pevačica ubijena najverovatnije malim šrafcigerom, koji joj je napravio krater u glavi i oštetio mozak.

Osumnjičeni Zoran Marjanović je u petak kasno uveče sproveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu, ali je odbio da odgovara na pitanja.

Pokrenuta istraga za teško ubistvo!


Zoran je, kako javljaju mediji, noć između petka i subote proveo u pritvoru Višeg javnog tužilaštva u Katanićevoj ulici u Beogradu, a odmah sledećeg jutra je prebačen u Centralni zatvor.

"Smešten je u ćeliju sa još jednim čovekom. Po dolasku se žalio da mu nije dobro. Pozvan je lekar, koji ga je pregledao i dao mu lekove za smirenje", kaže sagovornik "Alo".

OVO je bilo ključno za hapšenje!?


Na teret mu se stavlja krivično delo teškog ubistva, za koje je zaprećena kazna od 10 do 40 godina zatvora.

Sve vesti