Nakon ucene zbog seksi snimka, glumac priznao ženi

Autor:

Glumac je pod pritiskom nepoznate osobe da će biti objavljen snimak seksualnog sadržaja ukoliko ne plati, odlučio da ne podlegne ucenjivaču...

5
A- A A+

GlumacKevin Hart je objavio na svojim društvenim mrežama mučno izvinjenje nakon što je neko pokušao pretnjama i ucenama od njega da iznudi novac kako ne bi objavili seksualno sugestivni video.

"Neko je pokušao da sabotira Kevina propalim pokušajem iznude. S obzirom na to da je policija umešana u slučaj, ne možemo da kažemo ništa više kako ne bi uticalo na istragu", rekao je glumčev predstavnik za medije magazijun "People".

Kevin je nakon toga postavio video na svom Instagram profilu u okviru kojeg se izvinio ženi Eniko i deci zbog situacije u kojoj se nalaze.

"Šaljem pregršt izvinjenja mojoj ženi i deci. Moram da budem bolji i biću. Nisam savršen i nikada tvrdio da jesam... Volim vas", napisao je on u opisu videa, a izvinjenje započeo sledećim rečima:

"Trenutno se osećam kao da imam metu na leđima i zbog toga bi trebalo da napravim neke pametne odluke. I u skorije vreme, nisam. Znate, nisam savršen i napravio sam lošu procenu i stavio sebe u okruženje gde samo loše stvari mogu da se dogode i jesu. Zbog toga šta sam uradio, znam da ću povrediti osobe koje su mi najbliže, osobe sa kojima sam razgovarao i izvinio se, a to su moja žena i moja deca", istakao je Hart i dodao da trenutno proživljava "us*ani momenat" zbog toga što je pogrešio.

"Na kraju dana, moram da budem bolji. Ali, neću dozvoliti nekoj osobi da ima finansijsku dobit zbog mojih grešaka i u ovoj konkretno situaciji, to je bio cilj. Ja ću radije da se suočim sa svojim greškama", zaključio je komičar.

"TMZ" prenosi da izvesna žena pokušava da izvuče novac od njega i tvrdi da ima "seksualno sugestivan" video Harta i nje, ali se ne pominje da li je u pitanju "kućni" video.

Kevin trenutno očekuje dete sa ženom Eniko koju je oženio prošle godine. Takođe ima dvoje dece sa bišom ženom Tori - Hendriksa (9) i Hejven (12).

A post shared by eníĸo • нarт (@enikonhart) on

Sve vesti