KRATKO ALI UBITAČNO: Povređeni u oluji u Beogradu

Beograd je danas popodne zahvatilo nevreme tokom kojeg je povređeno nekoliko ljudi, ali bez težih posledica. Prevrnuo se čamac kod Lida, potraga za muškarcem.

32
A- A A+

Foto: MONDO

Lekarske ekipe intervenisale su u Borči, Novom Beogradu i Zemunu, a policija je počela potragu za jednim starijim muškarecem čiji čamac se prevrnuo kod Lida u Zemunu.

U Borči je povređen dečak od pet godina kome je pala grana na glavu dok je prolazio ulico s majkom.  Prevezen je u Urgentni centar i njegovo stanje je stabilno.

Izvor: Youtube

Lekari Hitne pomoći primili su i poziv zbog povrede glave koju je drugi stanovnik Borče zadobio kada ga je usled jakog vetra udario prozor.

A post shared by MONDO (@mondoportal) on

U Ulici Trešnjin cvet u Novom Beogradu jedna osoba je povređena kada joj je kapija pala na leđa, a u Zemunu je lekarska pomoć bila potrebna stanovniku na koga je pala grana.

POTRAGA: ISPAO IZ ČAMCA KOD LIDA

U oluji u Zemunu se prevrnuo čamac, a policija traga za starijim muškarcem. Usled jakog nevremena koje je pogodilo Srbiju, u 14.25 sati, u blizini Lida na Dunavu prevrnuo se čamac i tada je nestao I.D. (75), javlja tabloid "Informer".

Rečna policija nalazi se na terenu i aktivno traga za muškarcem. Kako je rečeno Tanjugu, zasad nije lociran ni čamac.

Nevreme je rušilo i po Šapcu, Novom Sadu...

JAKO nevreme, haos u Šapcu!

Tagovi:
Sve vesti