Predsednik Vučić:Ogroman novac u Loznicu i Valjevo

Podrinje je za Srbiju u strateškom smislu od izuzetnog značaja, i u taj kraj će biti uloženo više nego ikad, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

41
A- A A+

Vučić je u Loznici razgovarao sa gradonačelnicima Loznice i Valjeva i rukovodstvom opština Osečina, Mali Zvornik, Ljubovija, Krupanj i Bajina Bašta.

"Više beba zahvaljujuči Vladi"

Vučić je rekao da je u opštini Krupanj u prvih šest meseci ove godine rođeno 100 beba više nego u celoj 2016. "To je zahvaljujući svemu što smo uradili u Krupnju", zaključio je Vučić.

On je ukazao da je zabrinjavajuć nivo nezaposlenosti u tom kraju i najavio da će ogroman državni novac biti uložen da bi se tamo privukli investitori.

"Iako je država dosta novca ulagala u Loznicu i Bajinu Baštu, prioritetni problem je što nedostaju velike investicije u Loznici i Valjevu", ukazao je on.

"Verujem da neke manje investitore možemo da obezbedimo, pre svega, za Mali Zvronik i omogućimo bolju trgovinu, a bolje puteve za Bajinu Baštu i Ljuboviju", dodao je.

Vučić na "najvažnijem događaju u Srbiji danas"

"Razgovarali smo o svemu što je važno za ovaj zapadni deo Srbije, videćete, biće uloženo više nego što je ikad uloženo i to ove i sledeće godine. Znate da ono što kažemo to i uradimo brzo", rekao je Vučić novinarima u Loznici.

Kako je rekao, sad je dobro vreme, ima novca u budžetu i u taj kraj će biti uloženo više nego ikad.

Sve vesti