Zaboravila da ima četvoro dece?!

Autor:

Nikol Kidman pomenula da ima dve devojčice, fanovi negoduju i "podsećaju" je da ima četvoro dece!?

3
A- A A+

Kada poznate ličnosti primaju neku nagradu, obično u govoru zahvaljuju svojoj porodici ili nekim drugim bliskim osobama. Tako je i Nikol Kidman koja je dobila Emi nagradu za najbolju glumicu u seriji "Velike male laži", suznih očiju pomenula svoju porodicu. Samo što je izostavila dvoje dece…

"Ja sam takođe i majka i žena. Imam dve devojčice, Sani i Fejt", rekla je Kidmanova govoreći o svojoj deci koju ima sa Kitom Urbanom. "Ovo je vaše. Želim da moje devojčice imaju ovu nagradu na polici i da kada je vide kažu 'Svaki put kada me mama nije uspavala, to je bilo zbog ovoga'. Imam nešto", nastavila je glumica.

Ovaj njen govor pokrenuo je bujicu komentara na Twitteru jer, dok je glumica pomenula svoje ćerke koje ima sa Kitom Urbanom, nije pomenula svoju stariju decu Izabelu (24) i Konora (22) koje je usvojila sa bivšim suprugom Tomom Kruzom.

Nikol Kidman verovatno nije stigla ni da napusti ceremoniju dodele nagrada, a razne teorije već su se pojavile. Neki nagađaju da se u njihov odnos umešala Sajentološka crkva i da ih je razdvojila - Tom Kruz, Izabela i Konor su Sajentolozi, Kidmanova nije.

"Biznis insajder" je ukazao na događaj iz 2006. godine kada je glumica Lea Remini, nakon Kruzovog venčanja sa Kejti Holms, upitala njegovu decu da li su skoro videli mamu. Tada je navodno Izabela odgovorila: "Naša mama je je*eno supresivna osoba", što jezikom Sajentologije znači da ne podržava njihovu crkvu, zbog čega su deca morala da prekinu kontakt sa majkom.

Nakon razvoda roditelja, Izabela i Konor su živeli sa tatom u Los Anđelesu, daleko od majke koja je ostala u Australiji. Glumica je 2010. godine, već udata za Kita Urbana, rekla da bi volela da deca žive sa njima, ali da ne može da utiče na njihov izbor.

Bez obzira na sve to, govor koji je održala na dodeli Emi nagrada, utoliko je više zbunio publiku jer je prošle godine komentarišuću film Lion na koje je radila, opisala kao "ljubavno pismo" Izabeli i Konoru.

"To je bilo važno za mene jer sam majka usvojene dece", rekla je glumica koja u tom filmu glumi ženu koja je usvojila dete. Tada je rekla da je želela da radi na tom filmu jer se odmah "povezala" sa likom. "Osećam taj lik jer i ja imam usvojenu decu. Tu nije reč ni o čemu drugom, nego o želji. To je duboko, lično putovanja i ja sam tu da vas podržim".

Pored toga što je Twitter preplavljen pitanjima zašto nije pomenula svoje dvoje starije dece, neki su komentarisali da ih ona verovatno iskreno voli, ali ih nije pomenula jer ih ne viđa i jer su odrasli. Sa druge strane, njen govor je fokusiran na majčinstvo, što se svakako više odnosi na decu koja žive sa njom.

U svakom slučaju, umesto fokusiranja na to šta sve nije rekla, možda bi trebalo da se fokusiramo na ono što je zapravo rekla, a to je činjenica da ko god da ste, čime god da se bavite, roditeljstvo podrazumeva žongliranje vremenom i žrtvovanje barem dela vremena koje biste proveli sa decom, a koje ćete posvetiti poslu.

Po rečima Kidmanove, to je prilično bolno, ali u nekim slučajevima roditelji svoje vreme žrtvuju zarad nekog "višeg cilja" - Nikol je svojom ulogom, recimo, skrenula pažnju na problem nasilja u porodici.

"Želim da moje ćerke znaju da kada glumiš, ponekad imaš priliku da pošalješ neku važnu poruku", zaključila je.

Podsetite se i kako je Nikol izgledala na dodeli Emi nagrada:

Sve vesti