Mirniji vetrovi u Parizu: Ručak, pa izvinjenje

Autor:

Bura se, izgleda, stišava na "Parku prinčeva".

1
A- A A+

Svađa među zvezdama Pari Sen Žermena, zapravo dve, a umalo i tuča, tokom utakmice sa Lionom već danima je tema broj jedan u francuskim sportskim medijima. Po najnovijim vestima, ipak, neće biti još dugo...

"L'Ekip" piše da se Nejmar na treningu izvinio Kavaniju i ostatku tima zbog svog ponašanja, kada se sa Urugvajcem otimao za loptu da bi izveo prvo slobodan udarac, a zatim i penal.

U prvi incident bio je umešan i Dani Alveš, pošto je on taj koji je uzeo loptu Kavaniju iz ruku i predao je sunarodniku, ali pojedini francuski mediji pišu i o "pomirljivom ručku" koji je Brazilac organizovao za dvojicu posvađanih saigrača. Doduše, neki navode da je to bio ručak za ceo tim, a neki samo za Nejmara i Kavanija.

Ono što je, takođe, zanimljivo, jeste da je Nejmarov "pokajnički govor" sa portugalskog na francuski prevodio Tijago Silva, kako bi ga svi saigrači razumeli.

Ukoliko je sve ovo tačno, trener Unai Emeri moći će opet sa igračim da razgovara samo o fudbalu, što je sudeći po dosadašnjim rezultatima dobro prihvaćeno od strane tima.

Povezano

Sve vesti