Kosanović: Zvezda zauzeta, u Partizan ne mogu...

Autor:

Novi trener Napretka rekao je da je to jedini klub u Srbiji u kojem može da radi i da se oseća prijatno

10
A- A A+
Milorad Kosanović Foto: MN Press

Milorad Kosanović iznenada je pronašao novi posao u srpskom fudbalu.

Posle odlaska nenada Sakića sa klupe Napretka, čelnici tog kluba su ga kontaktirali i on je pristao da se preseli u Kruševac.

Kosanović je danas na predstavljanju saopštio da je to jedini klub u Srbiji u kojem može da radi.

"S obzirom na to da je Zvezda zauzeta, u Partizan ne mogu, u Vojvodini nije dobro, mislim da je Napredak jedina logična odrednica i jedini klub u kome bih ja mogao da radim i da se osećam prijatno", rekao je Kosanović.

Kosanović je naveo da nije imao dilemu kada ga je predsednik kluba Marko Mišković pozvao da preuzme Napredak.

Novi trener Napretka je imao samo tri dana da se upozna sa ekipom i već u nedelju ga očekuje prva utakmica pred kruševačkom publikom - meč protiv Mačve u 11. kolu Superlige.

"Nama će do kraja prvenstva sve utakmice biti vrlo važne, zato što ih ne delimo na lake i teške, bitne i nebitne. Sve su nam bitne jer hoćemo da budemo u svakoj utakmici maksimalno dobri i da se takmičimo pre svega", rekao je novi trener Kruševljana.

On je naveo da je Mačva vrlo ambiciozan klub, koji je prošle sezone ubedljivo osvojio Prvu ligu Srbije.

"Napravili su nekoliko dobrih rezultata već na startu prvenstva. Imaju nekoliko dobrih individualaca, od kojih neke lično poznajem. Znamo sve o njima, ali mi imamo naše planove i želje o kojima smo razgovarali i probaćemo da u nedelju budemo maksimalno koncentrisani i dobri. Pozitivan rezultat je u ovom momentu najvažniji za ovaj tim", napomenuo je Kosanović.

Utakmica Napredak - Mačva igra se u nedelju u 19 časova.

Sve vesti