Kad pre! (FOTO)

Autor:

Slavna teniserka ima sjajnu figuru samo mesec dana nakon porođaja.

5
A- A A+

Serena Vilijams je jedna od najboljih teniserki u istoriji sporta, a pre mesec dana postala je i mama devojčice Aleksis Olimpije. Ipak, i pored svih obaveza koje ima kao i svaka mama tako male bebe, ona stiže da se posveti i važnim društvenim pitanjima.

"U oktobru se obeležava Nacionalni mesec podizanja svesti o porodičnom nasilju, i tim povodom dizajnirala sam posebnu ljubičastu tašnu, da bih podržala akciju Purple Purse Challenge kojom se prikupljaju sredstva za borbu protiv nasilja u porodici. Tašna je izrađena od kože poreklom iz Italije, a svakh 10 dolara koje donirate u okviru Purple Purse Challenge akcije vam pruža mogućnost da osvojite jednu tašnu. Tokom oktobra, jednom nedeljno ćemo izvlačiti dobitnika", napisala je Serena na Instagramu, uz fotku na kojoj pokazuje tašnu.

Ali, nismo mogli da ne primetimo još nešto na ovoj fotografiji. Serena pozira u beloj mini haljini bez rukava, u cvetnim čizmicama gležnjačama, a struk joj je toliko tanušan da je teško poverovati da mala Aleksis ima tek mesec dana.

Ćerka dobila ime po OCU! (FOTO, VIDEO)

Napravili BEBI Instagram! (FOTO)

EMOTIVNO pismo mami: Ti si najjača žena koju znam

Povezano

Sve vesti