• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dolazi nam Kraftwerk!

Izvor mondo.rs

Pioniri elektronike nastupiće u Kombank areni!

"Model", "Radioactivity", "We are the robots", "Autobahn" - ovo su kultne pesme uz koje će Beograd đuskati u februaru sledeće godine!

Kombank arena najavila je planove za naredni period, a prvi veliki koncert koji nas očekuje je nastup benda Scorpions 7. decembra.

U februaru sledeće godine, fanovi elektronike imaće specijalnu "poslasticu" - Kraftwerk će održati 3D koncert, i to 24. februara.

Kraftwerk Die roboter
Izvor: YouTube

Bend revolucionarnog zvuka oformljen je 1969. godine, i čine ga Ralf Huter, Fric Hilpert, Hening Šmic i Stefan Faf. Nemačka grupa važi za jednu od najuticajnijih, a zvuk Kraftwerka "prepoznaćete" u delima Depeche Mode, Soft Cell, ali i grupe Rammstein i pevačice Bjork!

"Svojim vizijama budućnosti, grupa Kraftwerk stvorila je zvučnu podlogu za digitalno doba 21. veka. Spajajući muziku i performans, Kraftwerk 3-D koncerti predstavljaju pravi 'Gesamtkunstwerk' – potpuno umetničko delo i otkrivaju složenost odnosa između čoveka i mašine.

Publici u Kombank Areni će biti dodeljene specijalne brendirane naočare koje će omogućiti 'upijanje' slika koje dolaze sa ogromnog LED ekrana postavljenog na sceni iza grupe," naveli su organizatori.

Kraftwerk je 2005. godine u organizaciji MONDA i Mobilne telefonije Srbije gostovao u Beogradu, na prepunom stadionu Tašmajdan.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Bend je objavio deset studijskih albuma, od kojih je poslednji "Tour de France soundtracks" iz 2003. godine. Ove godine, izašao je live album "3-D the catalogue".

Kraftwerk 3D the catalogue
Izvor: YouTube

Tagovi

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

da

TOOO!!! Nikada nisam prežalio što nisam mogao da odem na prethodni koncert. Jeee!

Napadaj, ne propadaj!!!

Kraljevi!!! Oni, Pet Shop Boys, Depeche Mode, Daft Punk najbolji electro-pop bendovi.

SERIJE