BIA o Kebi: Nije pesma nego automobil

Autor:

Bezbednosna-informativna agencija (BIA) Srbije saopštila šta se krije iza privođenja folk pevača Dragana Kojića-Kebe na informativni razgovor. Duhovite reakcije na društvenim mrežama.

31
A- A A+

Bezbednosno-informativna agencija demantovala je danas navode u vezi sa pozadinom razgovora njenih pripadnika sa Draganom Kojićem-Kebom i saopštila da je razlog razgovora s folk pevačem bio njegov automobil, a ne nekakva pesma.

Keba je medijima rekao da je bio na informativnom razgovoru u BIA zbog "pesme koja treba da izađe u decembru".

"Čuli su moju novu pesmu koja će izaći u decembru, a ja uopšte ne znam kako su došli do snimka i zaključili da pesma nije podobna za nacionalni interes. Tako da sam morao da dam izjavu i objašnjenje", rekao je Kojić medijima.

Nije, kaže, hteo da iznosi detalje, već ih je uputio na BIA.

Imajući u vidu te informacije, koje je BIA okarakterisala kao "špekulacije", pa je saopštila da su njeni pripadnici 28. septembra, "u okviru redovnih poslova na zaštiti bezbednosti Republike Srbije, a u cilju prikupljanja obaveštenja, odnosno identifikacije vlasnika i korisnika vozila, za koje je postojala sumnja da je objekat izvršenja krivičnog dela, obavili razgovor sa Draganom Kojićem".

"Ističemo da navedeni razgovor nije imao nikakve veze sa bilo kakvom pesmom pomenutog Kojića, i da su tom prilikom razjašnjene sve okolnosti zbog kojih je razgovor i obavljen", navedeno je u saopštenju BIA.

Na društvenim mrežama ima mnogo duhovitih reagovanja. Prenosimo vam jedan:

"Reč UKEBATI sad konačno ima smisao".

Izvor: YouTube


I jedan od njegovih albuma...

Povezano

Sve vesti