Jubilarni maskenbal u znaku zombija!

Autor:

Deseti "Go2 Halloween" maskenbal u znaku hit serije "The walking dead"!

"Živimo u ukradenom vremenu. Svaki minut našeg života je minut vremena ukradenog od njih. Vidite ih tamo negde i znate da kada umremo postajemo oni. Mislite da živimo sakriveni iza zidova, barikada i bodljikavih žica da bi se sakrili od mrtvih, mrtvih koji hodaju. Zar ne razumete? Mi smo ti mrtvi koji hodaju."

MONDO i Go2 u saradnji sa televizijom FOX, ponosno vas pozivaju na jubilarni, deseti Halloween maskenbal. Sa temom jedne od najpopularnijih serija o zombijima, "The walking dead", Go2 želi i ove godine da vas oduševi fantastičnom scenografijom, brojnim aktivacijama za vas neustrašive posetioce, pažljivo biranim spiskom najtraženijih DJ-eva beogradske muzičke scene, u subotu 4. novembra u Hangaru kod Luke Beograd.

Halloween je autentična žurka, koja sada, uoči Noći Veštica, već deset godina okuplja 1.500 do 3.000 kostimiranih kreativaca, koji jednom godišnje puste mašti na volju i stave (ili skinu) svoje maske premijerno u okviru ovog događaja. Za ovih deset godina imali ste prilike da čujete brojne DJ-eve, što domaće što strane, u prostorima kao što su Guarnerius, KPGT, zgrada Geozavoda, Depo magacin, Dom Omladine Beograd, BelExpo centar, Mikser House, kao i prošle godine u klubovima Drugstore Beograd i Fabrika. 2011. Go2 odlučuje da dodatno "začini" samu žurku tematikama koje su još više dočaravale originalni duh koji nosi sama Noć Veštica i vizualizacija iste.

Mogli ste da doživite da se pretvorite u vampire u okviru istoimene žurke "Vampiri" i "Resident Evil", plivate u lokvama krvi na "Krvavoj suboti", lutate "Šumom Straha", izaberete vaš greh na "Sedam smrtnih grehova" i prošle godine odlučite kom krugu pripadate, da li u Raju, Paklu ili ipak Čisilištu, na predskazanju Danteove "Božanstvene Komedije".

Ono je oduvek bio cilj organizatora Halloween žurke je da što bolje predstave njihovu viziju određene teme upečatljivom scenografijom, te su ove godine odlučili da se za jubilarni rođendan udruže sa FOX kanalom i pozovu vas da se priključite najvećoj žurki zombija u Hangaru u Beogradu.

Karte po pretprodajnoj ceni od 690 dinara i 1.190 dinara za VIP sektor možete nabaviti na svim Eventim, DD tickets i Gigstix prodajnim mestima.

Na kraju ostaje samo da razmišlite čega se više plašite - smrti ili povorke mrtvih koji hodaju?

Tagovi:

Povezano

Sve vesti