Koga biste vi izabrali za Rokenrol kuću slavnih?

Autor:

Glasajte u našoj anketi!

16
A- A A+

Otkriveni su najnoviji nominovani kandidati koji mogu da postanu sledeći "ukućani" Rokenrol kuće slavnih u 2018. godini, a lista je raznovrsna.

Među najvećim imenima su Bon Jovi, Judas Priest, Eurythmics, Dire Straits, Depeche mode, Nina Simon i Radiohead.

"Neverovatno je raznolika grupa umetnika koja ukazuje na raznovrsnost u rokenrolu. Imamo različite ere, stilove muzike i sjajan balans u svemu tome. Bilo kojih pet sa ove liste će činiti sjajan izbor za sledeću klasu", rekao je direktor Rokenrol kuće slavnih Greg Haris za "ABC News".

Ovo je drugi put da se bend Bon Jovi nalazi među nominovanim muzičarima, a fanovi mogu da glasaju za svog miljenika na sajtu RockHall.com.

Da li ste "dinosaurus" - slušate li rok? (ANKETA)

Pet muzičara koji dobiju najviše glasova će svečano biti predstavljeni na ceremoniji Rokenrol kuće slavnih 14. aprila 2018. godine u Klivlendu.

OVO SU SVI NOMINOVANI MUZIČARI: Bon Jovi, Kejt Buš, The Cars, Depeche mode, Dire Straits, Eurythmics, J. Geils Band, Judas Priest, LL Cool J, MC5, The Meters, The Moody Blues, Radiohead, Rage Against the Machine, Rufus featuring Chaka Khan, Nina Simon, Sister Rosetta Tharpe, Link Wray i The Zombies.

Ove godine, stanovnici Rokenrol kuće slavnih su postali Pearl Jam, Tupak, Džoan Baez, Electric light orchestra, Journey i Yes.


Trenutno je situacija ovakva:

Sve vesti