Fatalna lepotica iz "Tvin Piksa" u Beogradu! VIDEO

Autor:

Muza Dejvida Linča promoviše novi album na Paralel festivalu

0
A- A A+

Zvezda najnovijeg "Tvin Piks" serijala i muza Dejvida Linča, talentovana muzičarka, glumica i model - Krista Bel, dolazi u Beograd sa svojim bendom, u okviru aktuelne jesenje turneje na kojoj promoviše novi album "We Dissolve".

U "Twin Peaks"-u, Belova se pojavljuje kao FBI agent Temi Preston i naravno, kao i sve Linčove dive, izgleda kao prava "femme fatale".

Ipak Krista Bel nije samo fascinantna pojava, već i talentovana muzičarka, pa je kritičar časopisa NME opisao njen poslednji album slikovito: "Kao da Lana Del Rej peva pesma Serža Gejnsbura."

Njena muzika spada u žanr opisan kao "dreamy pop", a na njenom novom albumu, prisutan je i jak uticaj bristolske scene i sastava poput Massive Attack i Portishead, a ni ljubitelji džeza i soula, takođe neće ostati zapostavljeni.

Posle dve ploče koje je snimila s Dejvidom Linčom, ovoga puta sarađuje sa Džonom Perišom, koji stoji iza briljantnih albuma PJ Harvey i sastava Sparklehorse i Giant Sand i shodno tome, ima znatno eklektičniji zvuk nego ranije.

Pored zanosne Kriste Bel, koja peva i svira gitaru, a čjii nastup Dejvid Linč opisuje rečima: "Ona izgleda i peva kao san, san koji se ostvaruje”…, bend čine i Kristofer Smart (bas gitara i vokal), Henson Kol (gitara) i Džejson Altman (bubnjevi).

Krista Bel će sa svojim bendom nastupiti u Kulturnom centru Grad, u četvrtak, 30. novembra, od 21 sat, u okviru muzičkog dela Paralel festivala.

Ograničena količina karta, po specijalnoj ceni od 800 dinara, je u pretprodaji na svim Eventim mestima.

Izvor: YouTube

Povezano

Sve vesti