Kao da ovo nije dovoljno… (VIDEO)

Autor:

Stakleni most u Kini koji se nalazi na visini od 1.180 metara nadmorske visine odličan je za one koji bi da osete "malo" adrenalina. Ali, sada je obogaćen detaljem zbog kojeg je još strašniji.

4
A- A A+

Na mrežama se pojavio snimak na kojem se vidi kako staklo na mostu puca pod nogama čoveka za kojeg se pretpostavlja da je turistički vodič. Dok ona hoda po mostu, pojavljuju se pukotine na staklu, a on se i očajanju baca na kolena dok je okolo sve više pukotina.

Izvor: YouTube

Video je postao hit na društvenim mrežama, ali ne brinite, most ne puca!

Vlasti okruga u kojem se most nalazi poslale su zvanično izvinjene zbog snimka, objašnjavajući da je "pucanje" stakla samo "provokativni efekat" koji su dodali na pojedinim delovima mosta.

U tom izvinjenju piše da su dizajneri u jedan od slojeva stakla stavili deliće stakla, tako da kada hodate preko mosta, izgleda kao da most pod vama puca.

Dakle, most ne puca, mada tako izgleda, a i zvuči.

I dok je tamošnjim vlastima "žao što su se ljudi uplašili", ne nameravaju da isključe ovaj efekat jer se nadaju da će time privući više posetilaca.

A što se tiče vodiča na snimku, kažu da je znao šta se dešava.

Mnogi na društvenim mrežama osuđuju stavljanje ovog efekta na most jer smatraju da bi neko mogao da doživi infarkt zbog toga.

Povezano

Sve vesti