Tavamba: A gde su sličice za mene?! (VIDEO)

Autor:

Fudbalski klub Partizan ponovo predstavljen u "Panini" albumu sa sličicama FIFA 2018. Pogledajte ko je pobedio u "tapkama" i koga je iz kesica izvukao Bojan Ostojić.

9
A- A A+
Tavamba Foto: MONDO/gif

FK Partizan ponovo je predstavljen u "Panini" albumu za 2018. godinu.

Promocija je održana u utorak u prostorijama u Sportskom dentru "Teleoptik", gde su igrači crno-belih menjali sličice i igrali čuvene "tapke", a najspretniji su bili napadač Dušan Vlahović i kapiten Saša Ilić, za koga su utvrdili da "vara".

"Skupljao sam sve - i evropska i svetska prvenstva, i Ligu šampiona. Prošle godine sam izvukao sve sem sebe i nisam se uopšte obradovao i prestao sam da skupljam sličice", rekao je Vlahović uz osmeh.

Najčešće "izvučeni" igrač iz sličica bio je Milan Radin, a Bojan Ostojić je "naleteo" na saigrače Sumu, Solomona, ali i nekoliko igrača iz Crvene zvezde.

"Oni su nam namerno uvalili ove... Šalim se, evo izvukao sam Slavoljuba Srnića, mog brata", dodao je štoper crno-belih, koji je sa Srnićem bio saigrač u Čukaričkom.

Lenadre Tavamba nikako nije uspevao da nađe sebe u kesicama:

"Još tražim svoju sličicu! Ali, zadovoljan sam kvalitetom, srećni smo što smo deo ovoga, ovo je lepa uspomena", rekao je Tavamba.

POGLEDAJTE PRILOG TV PARTIZAN

Izvor: TV PartizanTagovi:
Sve vesti