Ne premotavajte TV program - snimajte ga!

Autor:

Više nema propuštenog TV programa – snimite sve što vas zanima i uživajte u omiljenom TV programu uz mts TV uslugu Snimanje sadržaja.

Ne premotavajte TV program - snimajte ga! Foto: mts

Koliko puta vam se desilo da niste u mogućnosti da gledate film, seriju ili neki drugi sadržaj u trenutku kada se emituje? Uz mts TV usluguSnimanje sadržaja željeni TV sadržaj možete da snimite i pogledate u narednih sedam dana, koliko god puta želite.

Dodatni komfor obezbeđuje vam i mogućnost da u isto vreme zakažete snimanje na više različitih kanala. Ukupno možete da snimite do 10 sati različitog TV sadržaja.

Usluga Snimanje sadržaja dostupna vam je na kanalima koji su u TV vodiču obeleženi simbolom u obliku kamere i jednostavno se aktivira:

- Putem TV menija, odabirom opcija Moj nalog/Paketi i usluge/Snimanje sadržaja,
- Pozivom na broj 0800 100 100, ili
- Lično u nekoj od mts poslovnica.

Izvor: mts Tvoj svet.

- Pronađite sadržaj koji želite da snimite u okviru programske šeme;
- Pritisnite dugme za Dodatne opcije na vašem daljinskom upravljaču i odaberite opciju Snimanje;
- Ukoliko odaberete opciju Zakaži snimanje programa, snimićete samo odabrani sadržaj u vremenskom trajanju koje je naznačeno u Programskoj šemi;
- Odabirom opcije Zakaži snimanje kanala možete odabrati datum, vreme početka i dužinu trajanja snimanja sadržaja na željenom kanalu u narednih nedelju dana.

Za više informacija o usluzi Snimanje sadržaja posetite mts sajt. Uživajte uvek u omiljenim filmovima i serijama uz mts TV!

Tagovi:

Povezano

Sve vesti