"Umesto audicije, trojka"

Autor:

Kara Delevinj otkrila da se našla na meti holivudskog silovatelja!

10
A- A A+

Manekenka i glumica Kara Delevinj otkrila je da je zamalo bila među žrtvama holivudskog silovatelja Harvija Vajnstina.

Pokušao da napadne i Anđelinu!

"Kada sam tek pokušavala da postanem glumica, on me je zvao i pitao da li sam spavala sa ženama. To mi je bilo grozno. Rekao je, ako je tačno da si lezbejka, nikada nećeš dobiti ulogu i nećeš postati glumica. Nešto kasnije, pozvana sam na sastanak sa njim i jednim rediteljem u hotelu. Reditelj je otišao, a Harvi počeo da mi priča sa kojim je glumicama spavao i kako im je to pomoglo u karijeri. Zvao me je u sobu, pošla sam jer mi vozač još uvek nije stigao. Tu je bila još jedna žena i čekala nas je. Rekao nam je - hajde sad, ljubite se," napisala je Kara na Instagramu.

Glumica ispričala kako ju je silovao

"Bilo mi je užasno neprijatno i shvatila sam šta mi se sprema. Pokušala sam da se izvučem, napravila se luda, rekla - hej, da li znate da umem i da pevam, i dalje sam se pravila da je u pitanju kasting. Počela sam nešto da pevam, bila sam užasno nervozna. Ta žena je počela da se mazi sa njim," napisala je manekenka, koja je nedavno priznala i da se bori sa depresijom.

I Ben Aflek optužen za zlostavljanje!

"Ponovila sam da moram da idem i istrčala iz sobe. Krenuo je da me isprati i probao da me poljubi u usta," napisala je manekenka.

"Dobila sam ulogu u filmu, i dan-danas me je užasno sramota. Osećala sam se kao da sam ja kriva za sve, i mislila da ako progovorim, razoriću njegovu porodicu. Tek sada shvatam koliko žena je napastvovao," napisala je ona.

Delevinjova je za Harvijevu kompaniju snimila dva filma, prvenac "Paper towns" i ovogodišnji "Tulip fever". Nije precizirala o kom se filmu radi.

Izvor: YouTube

Povezano

Sve vesti