Football Manager 2018 uvodi ključna poboljšanja

Autor:

Saznajte kako prvi da igrate jednu od najpopularnijih menadžerskih simulacija, ali i šta novo donosi i koje će verzije biti dostupne i na kojim sistemima.

Football Manager 2018, u izdanju SEGA ekipe, stiže 10. novembra u prodaju, a izdavač je spremio nekoliko poboljšanja i iznenađenja!

Fanovi planetarno popularne igre Football Manager će 10. novembra doći na svoje. SEGA je objavila da će oni koji unapred naruče igru preko Steam platforme, pristup dobiti dve nedelje ranije putem BETA verzije, a sve sačuvane pozicije moći će da prebace u punu verziju kad izađe u novembru.

Igrali smo FIFA 18: Je li dobra, ocene, zamerke...

BETA će biti dostupna svim korisnicima koji poruče igru putem zvaničnog sajta, a cena je oko 50 evra (plus FM18 Touch verzija oko 30 evra). Football Manager 2018 biće dostupan za PC, Linux i Mac sisteme, a na mobilnim uređajima za Android i iPad. Konzole su, iz očiglednih razloga, preskočene, kao i svaki put.

Izvor: Football Manager.

Od noviteta ti je novi meč endžin, poboljšana grafika, novi „motion capture“ sistem, unapređen AI, ali i jači uticaj „pozadinskog“ tima, odnosno osoblja, statističara, sportskih stručnjaka, naučnika itd. Najveću novost trebalo bi da nam donese dinamičniji menadžment igre, koja se posebno odnosi na zadovoljstvo, harmoniju u timu i sreću igrača, kako na terenu, tako i u svlačionici pred i nakon meča.

Više detalja o igri potražite na FM18 stranici!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Izvor: Football Manager.

Izvor: Football Manager.

Povezano

Sve vesti