Sutra bez vode više naselja

Autor:

Zbog radova "EPS Distribucija" Beograd i prekida u snabdevanju električnom energijom objekta beogradskog vodovodnog sistema, sutra će povremene prekide u vodosnabdevanju osetiti potrošači više naselja.

2
A- A A+


JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" navodi da će od 8 do 22 sata, povremene prekide u vodosnabdevanju imati potrošači u naseljima Nenadovac, Glumčevo brdo, Dražanovac, Stara Lipovica, Plandište, Guncati, Stražarija, Karaula, Srednji Kraj, Gaj, Ravni Gaj, Barajevo, Meljak, Baćevac, Leskovac, Stepojevac, Šiljakovac, Vranić, Taraiš, Boždarevac, Vrbovno, Veliki Borak, Beljina i Lisović.

U tom periodu povremene prekide u vodosnabdevanju osetiće i potrošači u Ulici Prvog maja u naselju Velika Moštanica.

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Stari grad, sutra će od 8.30 do 14 sati, bez vode ostati potrošači u ulicama Carigradskoj, Gundulićevom vencu, Venizelosovoj i Vojvode Dobrnjca.


Na potrošače se apeluje da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je autocisterna.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" na telefon 3 606 606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na www.bvk.rs.

Tagovi:

Povezano

Sve vesti