"Dizni na ledu" - poklanjamo karte!

Autor:

Nagrađujemo vas ulaznicama za predstavu u Kombank areni!

0
A- A A+

Nova predstava nam dovodi energične sestre Anu i Elzu iz najgledanijeg animiranog filma svih vremena, "Zaleđeno kraljevstvo”.

Takođe ćete gledati Munju Mekvina, Vukšu i ostale drugare iz filma "Automobili"!

Disney On Ice nam posle četiri godine dovodi novu predstavu "Čarobna kraljevstva", četiri Diznijeve priče u spektaklu na ledu koji oživljava Feld Entertainment, a koje stižu u Beograd 13. 14. i 15. oktobra! Donosi vam omiljene likove iz "Automobila", "Male sirene", "Priče o igračkama 3", zajedno sa Mikijem Mausom, Mini Maus, Pajom Patkom i Šiljom. Uz ove drage likove dolaze nam i zvezde filma "Zaleđeno kraljevstvo".

Mi vam poklanjamo ulaznice za predstavu u nedelju, 15. oktobra u 15 časova - ako želite da ih osvojite, pošaljite nam privatnu poruku na stranici MONDO Zabava sa svojim imenom, prezimenom i naznakom "Dizni na ledu". Srećnog dobitnika ili dobitnicu odmah ćemo obavestiti o načinu preuzimanja nagrade.

Izvor: YouTube

Karte za ovaj nesvakidašnji porodični provod mogu se kupiti putem prodajne mreže Eventima (blagajna Kombank Arene, Bilet centar, blagajna Doma Omladine, knjižare Delfi, Ušće Shopping Center) kao i elektronskim putem, preko sajta www.eventim.rs. Informacije o prodaji grupnih karata (50 i više) možete dobiti na telefon: +381 11 3340 410 ili na info@taramountfilm.com.

Cene ulaznica za predstavu 13. oktobra su niže u odnosu na cene ulaznica za preostale predstave! I to nije sve! Kupovinom PORODIČNOG PAKETA (četiri ulaznice), ostvarujete popust od 10%!

Publika će zakoračiti u fantastičan zimski svet Arendela zajedno sa princezama Anom i Elzom iz filma Zaleđeno kraljevstvo, koji je osvojio prestižne nagrade, BAFTA i Oskar i koji je najgledaniji animirani film svih vremena. Ana, devojka velikog srca, kreće na epsko putovanje sa smešnim Sneškom Olafom i robusnim brđaninom Kristofom kako bi pronašla svoju sestru Elzu, čije su ledene moći zarobile kraljevstvo Arendel i okovale ga večitom zimom.

"Naše stvaranje Arendela i vizuelna veličanstvenost na ledu na čaroban način transformišu pozornicu iz leta u zimu," navodi producentkinja Nikol Feld.

"Iako deluje veoma očigledno da se Zaleđeno kraljevstvo uklapa u ledenu površinu, Disney On Ice dodirnuće najtananija osećanja kod publike svojim inovativnim elementima i najboljim svetskim klizačkim umećem."

Iz Radijator Springsa na ledenu ploču stižu nam likovi iz filma Automobili, Munja Mekvin, Šleper Vukša i ostala ekipa, u prirodnoj veličini i visokooktanskim osobinama. Zahvaljujući umetničkom umeću izrade kostima i animatronici, likovima se pomeraju oči i usta pri svakoj krivini i okretu na ovom ledenom drumu. Vukša će nas zabaviti svojim ludorijama u radnji, dok će nas ostali likovi iz Automobila oduševiti skokovima, piruetama i razuzdanom zabavom.

"Čarobna kraljevstva povezuje klasične i moderne Diznijeve priče," rekao je producent Kenet Feld. "Publika će biti oduševljena u Radijator Springsu u kom će se susresti sa nezaboravnom družinom automobila, stvorenih za akciju na ledu. Videće likove iz svevremenih, omiljenih priča i otkriće avanturu punu akcije, magije i nezaboravnih likova," navodi on.

Tagovi:

Povezano

Sve vesti