Skotland jard dobio prijavu o zlostavljanju!

Autor:

Sky news preneo da britanska policija istražuje slučaj seksualnog zlostavljanja u kojem se kao počinilac navodno spominje Harvi Vajnstin. Skotland Jard preuzeo slučaj.

2
A- A A+

Broj žena koje istupaju s pričama o Harviju Vajnstinu, osramoćenom holivudskom mogulu, raste iz dana u dan.

Mediji "broje" da je do sada istupilo "oko tridesetak glumica i asistentkinja" koje je, tokom poslednjih trideset godina, Harvi Vajnstin seksualno uznemiravao. Među njima su i najzvučnija imena Holivuda, ali dok one pričaju s medijima, jedna glumica iz Londona je rešila da popriča s policijom!

Neimenovana britanska glumica je danas policiji prijavila Harvija Vajnstina. Policija je saopštila da istražuje slučaj, da bi Sky news, samo nekoliko minuta od objave prvobitne vesti, preneo da je u slučaj uključen Skotland jard.

Slučaj zlostavljanja se dogodio osamdesetih godina prošlog veka, u Londonu, ali je prvi, u moru slučajeva koje smo bili u prilici da saznamo proteklih dana, koji je prijavljen policiji.

Britanski mediji se distanciraju od "pogađanja glumice", ali ipak spominju da je vest o prijavi policiji stigla nedugo nakon što je Kejt Bekinsejl rekla da je Vajnstin pokušao da je napije i napastvuje kada je imala samo 17 godina.

U saopštenju Skotland jarda stoji da je "Metropoliten policiji prijavljen napad, koji je sada prosleđen kolegama iz odeljenja za suzbijanje seksualnih delikata i zlostavljanje dece".

Povezano

Sve vesti