Pitanje od ŠEST MILIJARDI EVRA!

Autor:

Petra Eklston okončala brak s nasilnim suprugom Džejmsom Stantom

3
A- A A+

Ćerka Bernija i Slavice Eklston razvela se danas od biznismena Džejmsa Stanta.

Petra Eklston je u junu ove godine u sudskim dokumentima navela da je njen muž nasilan i emotivno i fizički, "zbog čega je udaljen iz luksuznog porodičnog doma".

Džejms nije želeo razvod, pa ni da se iseli iz doma vrednog milione dolara, ali je na kraju, uz pomoć policije, snimljen dok se selio i odvozio nekoliko superautomobila. Na prvom pojavljivanju na sudu se, kažu mediji, ponašao bahato, čak pokazao srednji prst prvom čoveku Formule 1, da bi danas "pevao kao ptičica".

Razlog? Verovatno činjenica da mu se dopada nagodba oko raspodele zajedničke imovine procenjene na ŠEST MILIJARDI EVRA.

"Nama je drago da je konačno sve gotovo", rekao je Berni Eklston medijima ispred sudnice i rekao da "porodica sada ide na ručak". "Ništa veliko, neće biti šampanjca, samo porodica", dodao je on.

Stant je takođe bio raspoložen za razgovor sa medijima. "Žao mi je što smo se razveli, ali ostaćemo prijatelji. Naša deca su najvažnija", rekao je sveže razvedeni milijarder.

Detalji nagodbe oko raspodele bogatstva nisu poznati.

Petra i Džejms venčali su se 2011, i zajedno su "teški" oko šest milijardi evra. Imaju troje dece, četvorogodišnju ćerku Laviniju i dvogodišnje blizance Roberta i Endrjua.

Povezano

Sve vesti