Ogrnula ćebe i došla na premijeru!

Autor:

Glumica u neobičnom izdanju za svečanu priliku…

2
A- A A+

Anđelina Džoli se skoro godinu dana nakon razvoda sa Bredom Pitom ponovo pojavljuje u javnosti i izgleda prilično srećno, a to pokazuje i svojim izgledom i odećom.

Nije tajna da jedna od najlepših žena sveta najviše voli crnu boju, pa smo i navikli da je viđamo u odevnim kombinacijama tamnih nijansi. U poslednje vreme Anđelina iznenađuje publiku garderobom svetlijih boja i crvenim karminom, ali i velikim osmehom, što sve doprinosi da izgleda nekako vedrije i srećnije.

Upravo tako je izgledala i na premijeri filma Faces Places u Los Anđelesu - nasmejano i bezbrižno, mada priznajemo da nas je iznenadilo, ili možda bolje reći začudilo, kako se obukla.

Izvor: YouTube

Džolijeva se pojavila u crnoj haljini koju je potpuno prekrila velikim šalom bež boje, koji zapravo više podseća na ćebe.

Ne možemo da kažemo da nije izgledala lepo, jeste, mada je njena garderoba više za šetnju sa decom nego za takvu svečanu priliku. U svakom slučaju, prilično smo sigurni da bi se retko koja poznata dama usudila da se pojavi tako obučena.

Živnula! (FOTO)

Izgleda da Anđelina u poslednje vreme voli da se skriva pod "glomaznom" odećom, bez obzira na priliku:

Povezano

Sve vesti