Ja ću da ti pokažem kako!

Autor:

Ko će da ti pomogne, ako ne koleginica?

0
A- A A+

Dara Bubamara već neko vreme ozbiljno vodi računa o ishrani i trudi se da što češće ide u teretanu, ali joj sve to teško pada. Zato je tu njena koleginica i prijateljica Goga Sekulić, koja je svakodnevno bodri da istraje na putu ka vitkom i zategnutom telu.

"Dara je sada odlučna u nameri da ponovo steše liniju. Mnogo se zaljubila u mlađeg dečka sa kojim je već nekoliko meseci u vezi i prirodno je da želi da bude najzgodnija i najpoželjnija. Goga Sekulić, koja je Darina dobra prijateljica, preporučila joj je preparate za mršavljenje pomoću kojih je ona oslabila 15 kilograma i svakodnevno je bodri da istraje u nameri da smrša. Takođe, Uroš Domanović, Gogin verenik i džudista, napravio je specijalni program vežbi za Daru, a ona ga sluša bez pogovora", rekao je izvor za "Alo".

Pevačica Glogovcu: "Dođi na nastup da se zezamo"

Pevačica je krajem prošle godine završila na operacionom stolu zbog upale slepo creva, pa je tada bila primorana da promeni životne navike. Prestala je da jede meso, a vegeterijanskom isgranom uspela da smrša čak deset kilograma.

Od malena me zovu zvrk( Stuttgart, setnjica, rucak)✈️

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on

Ludilooodjuskanjeeee! @mandicgoran

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on

Povezano

Sve vesti