Izvinjenje Kala Droga zbog "šale" o silovanju

Autor:

Usred skandala o seksualnom zlostavljanju u Holivudu, iskrsao je i ovaj video, zbog kojeg je glumac morao da se izvini

2
A- A A+

Glumac Džejson Momoa koji je tumačio lik Kala Droga u seriji "Igra prestola", javno se izvinio zbog neprimerne šale o silovanju žena koju je ispričao 2011. godine na Komik Konu.

Zbog skandala u vezi sa optužbama da je holivudski producent Harvi Vajnstin silovao i seksualno zlostavljao žene iz filmske industrije, video u kojem Momoa priča ovaj "vic" je ponovo iskrsao i naišao na osudu publike.

Ona je za njega i dalje "Mesečina" (VIDEO)

"Volim što postoji toliko stvari koje možete da uradite, kao što je da iščupate nekome jezik iz grla i izvučete se da silujete prelepe žene", izjavio je tada Momoa dok je pričao o svom liku u seriji.

Dok su se svi smejali, Emili Klark čiji lik Deneris je silovana od strane Kal Droga u prvoj sezoni serije, je izgledala posramljeno.

Izvor: YouTube

Džejson je objavio izvinjenje zbog ovog komentara:

"Probudio sam se u Australiji i video opravdane reakcije mnogih ljudi na neukusnu šalu koju sam napravio godinama unazad i za šta mi je žao. I dalje sam izuzetno razočaran u sebe zbog jačine mojih opaski tog dana. Znam da moje najiskrenije izvinjenje neće izbrisati te ružne reči. Silovanje i seksualno zlostavljanje može se dogoditi svakome, a ja sam iz prve ruke video kakvo je to bolno mučenje među članovima moje porodice i prijatelja. Moj komentar je neprihvatljiv i iskreno se izvinjavam teškog srca zbog reči koje sam rekao", napisao je on.

I APOLOGISE Aloha j

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies) on

Povezano

Sve vesti