Snimak "pipkanja" voditeljke! (VIDEO)

Autor:

Holivud protiv Harvija Vajnstina, glumica i šminkerka protiv Bena Afleka, svi zajedno protiv Twittera... pravo vreme da se pojavi snimak u kojem glumac "vaćari" voditeljku!

10
A- A A+

Nakon godina i godina ćutnje, Holivud je "eksplodirao" od priča o seksualnom uznemiravanju. Naravno, svi misle na Harvija Vajnstina, ali par njih i na Bena Afleka.

Ubrzo nakon što je nekoliko glumica optužilo producenta za zlostavljanje, oglasio se Ben Aflek kako bi, manje-više, napisao da je šokiran ovim saznanjem, da je svim srce uz koleginice... da bi ga glumcia Rouz Mekgovan nazvala lažovom "jer mu je sama pre nekoliko godina ispričala šta Harvi Radi, a on rekao 'zar opet'".

Bojkot Twittera zbog "od*ebi Afleče"

Nedugo nakon ovoga oglasila se voditeljka emisije TRL Hilari Barton i dodala i optužbu na njegov račun - tvrdi da ju je "Betmen" uhvatio za grudi na snimanju emisije "TRL" 2003. godine. Ben Aflek se javno izvinio Bartonovoj na neprimerenom ponašanju na društvenoj mreži Twitter.

Ne, to nije dovoljno...

Na Internetu je trenutno popularan klip s Aflekom i Bartonovom i famoznim vaćarenjem koje su zabeležile kamere. Pogledajte i vi:

Izvor: YouTube

Povezano

Sve vesti