SVAKA ČAST: Grci neće drogirane i pijane Engleze

Autor:

Turisti iz Velike Britanije koji letovanja provode širom sveta poznati su po bahatom i prostačkom ponašanju. U turističkom mestu na grčkom ostrvu Kritu odlučili su da više ne trpe razulareni britanski primitivizam.

18
A- A A+

U pokušaju da promeni profil turista koji posećuju mesto Malia na Kritu, poznatom po neprimerenom ponašanju mladih iz Velike Britanije i incidentima koje izazivaju, zamenik gradonačelnika Hersonisa Eftimios Mountrakis dao je "zeleno svetlo" turoperatorima da predstave ovo mesto na sasvim drugi način, piše portal "Grčkainfo".

Do jula ove godine hotelijeri iz Malije su odbili oko 10.000 rezervacija iz Velike Britanije sa željom da privuku grupe turista iz drugih država Evrope.

SRAMNI STE! (VIDEO)

Opština je saopštila da je ova akcija deo nove kampanje čiji je cilj da vrati Maliju na tržište porodičnih turističkih destinacija i spreči ponudu mladim britanskim posetiocima koja uključuje piće, seks, drogu i žurke.

Većina hotela je za leto 2018. godine već počela da daje prednost porodicama, uglavnom iz Nemačke, Austrije i Holandije, a 95 odsto hotela odlučilo je da ne potpiše nov sporazum sa turističkim agencijama koje im dovode mlade Britance. Pored toga, broj policijskih patrola u mestu je značajno povećan.

JADNO I GADNO: Najezda pijanih Engleza na Alpe

Kako navodi portal Protothema.gr, nakon što je u julu u Maliji 18-godišnja devojka iz Velike Britanije pala u komu nakon uživanja opojnih droga, uhapšeno je 189 osoba zbog posedovanja supstanci, inače legalnih u Engleskoj.

Procenjuje se da se u širem području Malije na godišnjem nivou obavi više od šest miliona rezervacija, uglavnom britanskih turoperatora.

Pogledajte sramno ponašanje pijanih i drogiranih Engleza koje su stanovnici Krita godinama trpeli:

Izvor: youtube

Izvor: youtube

Povezano

Sve vesti