"Borimo se protiv terora rijalitija!"

Autor:

Direktorka i glavna urednica Studija B o (ne)kvalitetu TV programa...

25
A- A A+

Direktorka i glavna urednica Studija B, Ivana Vučićević, smatra da nije tačan stav nekih televizijskih analitičara da narod traži rijaliti programe i nacionalni emiteri im ispunjavaju želje zbog rejtinga...

"Građanima se servira nekvalitetan program i oni to gledaju. Naša kulturna emisija 'Agape' ima sjajan rejting. Znači, ponudite gledaocima kvalitetan program i neće vas ignorisati. Borimo se kvalitetom protiv terora rijalitija. Ne želimo da se spuštamo na nizak nivo programa zarad novca i potpune komercijalizacije. Ne volim afere, skandale i tračeve, i zato takvih tvorevina nema u mojoj medijskoj kući", istakla je ona u razgovoru za "TV Alo".

Studio B: "Našu novinarku hoće da linčuju"

Iako je gledanost Studija B porasla i van Srbije, Ivana naglašava da su i dalje najviše posvećeni Beograđanima.

"Sada nas gleda gotovo ceo region, ponajviše Crna Gora i Makedonija. Međutim, od osnivana RTV Studija B, okrenuti smo Beograđanima. Posebni umpuls daje nam briga o Beogradu, reševanju svakodnevnih problema malih ljudi. Eto, i danas kad emitujemo 'Beograde, dobro jutro', svi ga rado slušaju. Humor neprevaziđen Duška Radovića i danas je, posle četiri decenije, aktuelan!", zaključila je urednica.

Povezano

Sve vesti